maandag 12 november 2018

Beelden voor binnen

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. We beschikken over een eigen, unieke collectie met moderne en abstracte beelden uit diverse materialen zoals natuursteen, terrazzo, brons en hout. Beelden voor binnen en buiten.


Met beelden en figuren geef je een eigen draai aan je ruimte en creëer je extra sfeer. Een moderne sokkel, of zuil, mag zeker niet ontbreken in uw inrichting!

Nederlandse kwaliteit sokkels uit mdf. We leveren de gebruikelijke dichte. Van hoge kwaliteit, winterhar waardoor u alle seizoenen van uw kunstobject kunt genieten. Juist door de geometrische en ronde vormen komen de abstracte beelden in bijna iedere sfeer of omgeving tot recht, zowel buiten als binnen. In onze webshop vind je alleen beelden voor binnenshuis.


Hoewel veel figuurtjes zijn gemaakt van het populaire polyresin of polystone, wordt afgeraden deze beelden in de tuin te zetten. Kies dus een plekje in huis waar jouw boeddha beeld goed tot zijn recht komt. In deze categorie vind je sculpturen die binnen erg goed tot hun recht zouden komen, maar het wil niet altijd zeggen dat ze niet buiten zouden kunnen staan.

De meeste sculpturen zouden namelijk wat materiaalgebruik betreft ook buiten kunnen worden geplaatst. Deze beelden zijn gemaakt van hoge kwaliteit polystone en zijn daarom zeer duurzaam. Voor bedrijven en organisaties is een kunstcadeau natuurlijk een bijzonder en onvergetelijk relatiegeschenk. Onderscheidende decoratiebeelden. Moderne en abstracte designbeelden.


Maak een keuze uit een beeld en laat het de kleur spuiten. Bijzonder beeldje van een meditatie boeddha die een schitterend gewaad draagt met een patroon van Bodhi bladeren. Doordat deze shop onder andere ook een eigen voorraad Boedda beelden heeft, kunnen de standbeelden meestal direct verzonden worden. Boeddha beelden voor binnen en buiten. Door de duizend afbeeldingen online over moderne beelden voor.


Lakwerk van beelden is goed schoon te maken met lemon-oil. Gewoon met doek of verfkwast. Voor beelden die met was behandeld zijn is een oplossing van witte bijenwas in lemon-oil goed te gebruiken. Tip: Om goed in de naden en kerven van het houtsnijwerk te komen is een elektrische tandenborstel een super hulpmiddel.


Neem eens een kijkje bij onze boeddha. Mark Manders licht voor V een tipje van de sluier op over zijn bijdrage aan de Biënnale van Venetië. Wij verkopen beelden van 10cm tot meter, gemaakt van verschillende texturen en met verschillende afwerkingen zoals houten of stenen boeddha’s.


Ontdek ons ruime assortiment!

Onze bronzen beelden worden ambachtelijk en met de hand vervaardigd en zijn interessant voor kunst verzamelaars. Exclusieve mooie beelden voor in huis van brons. Wij bieden diverse bronzen beelden voor in huis aan die in een gelimiteerde oplage zijn gemaakt. Meestal zijn er dan van een bepaald bronzen beeld stuks gemaakt.


Wij stellen ons assortiment met zorg samen. Daarbij zijn wij de grootste aanbieder op het gebied van weerbestendige tuindecoratie. Het overgrote deel van onze beelden kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.


Grote collectie antieke bronzen fonteinen en beelden voor binnen en buiten met mooie patina. Unieke collectie Tibetaanse en Chinese antieke kasten, dressoirs en wandtafels. In aanvulling hierop hebben we nog enkele Spaanse kasten en salontafels. Antiekhandel Guntlisbergen heeft een collectie beelden van tot 15.


Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Bezoek onze showroom voor bezichting In onze showroom in Ammerzoden kun je een zeer grote collectie beelden zien van allerlei soorten afmetingen. Heb je een eigen praktijk waar het boeddha beeld mooi binnen past, of zie je graag een prachtig boeddha beeld voor in de tuin? Kom snel kijken zodat je goede indruk van onze collectie.


Stenen beelden voor in tuin. Wij hebben onze stenen beelden collectie flink uitgebrei temeer wij merken dat klanten steeds meer een stenen beeld willen kopen voor in de tuin. Maar ook voor binnen kan een stenen beeld prachtig staan. Bijvoorbeeld op kantoor op jouw praktijk.


Levensgrote beelden in brons van mens en dier voor in huis of tuin. Ons assortiment levensgrote beelden voor in huis of tuin bestaat uit mannen, vrouwen, kinderen en diverse dieren in verschillende poses. Omdat grote beelden direct de aandacht trekken is het zaak daar rekening mee te houden als u de tuin of woonruimte inricht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.