woensdag 28 november 2018

Boomwortelfrees

NL is met een speciaal ontwikkelde machine dé specialist op het gebied van boomstronk verwijderen, voor particulieren en bedrijven. Huur een tuinfrees per dag, week of maand. Professionele grondfrezen variërend van tot pk. Eenvoudig te bedienen en online te reserveren. De huurprijs voor een stobbenfrees varieert van € 4- tot € 15- per dag, afhankelijk van het vermogen.


Ons team is bereikbaar maandag tot vrijdag 08.

Wij zijn op zoek naar een boomwortelfrees. Hiermee zou men de wortels van verwijderde struiken kunnen frezen, om te vermijden dat ze uitgetrokken of uitgegraven moeten worden. Stobbenfrees, boomstronkenfrees, boomwortelfrees.


Een boomstronkhakselaar of stronkfrees verwijdert moeiteloos overgebleven boomstronken en wortels. Aanhangwagen aan van het. Boomwortelfrees legt beschermend doek.


Euro Rent is ook op zaterdag open tot uur! I) het gedrag van bezoekers vast te leggen en.

De laatste innovatie van Verhart Groen B. Tijdens het rooien van boomgaarden bleef tot nu toe altijd de wortels van de fruitbomen in de grond achter. Vervolgens worden de wortels weg gefreesd. Gevolg is dat de grond verzuurd. Verhart heeft een unit ontwikkeld waarmee de de boomwortels tegelijk met de boom uit de grond. Met de Lumag stronkenfrees of stobbenfrees BSF-kunt u boomstronken en wortels weg frezen.


De wortels kunt u tot een diepte 235mm onder het maaiveld wegfrezen en de. De extra verharde wolfram-carbid slijpmessen zijn. Deze stobbenfrees is door haar breedte van slechts 750mm erg mobiel, en past de machine door vrijwel elke deur. Krachtige stronkenfrees voor het wegfrezen van boomwortels of stronken.


De boomwortelfrees vermaalt de stronk en de wortels tot houtspaanders. Gemakkelijk te verplaatsen op een moeilijk terrein met de hydraulisch aangedreven rupsbanden. Lechat Machines uit Ieper is reeds vele jaren gespecialiseerd in de verhuur van professionele. Huurland , een groeiend familiebedrijf, biedt uitstekende verhuuroplossingen. Wil je een stronkenfrees huren ? Bij BossMann kan je een stronkenfrees huren op uurbasis.


Je moet de stronkenfrees dus geen ganse dag huren. Ze is makkelijk te gebruiken en manoevreert comfortabel.

Motor : Pro pk honda motor. Driepuntsbak Jansen DPS-8û hydraulische grondbak, shovel container € 9900. Fruitbomen worden met wortel en al gerooid. Wortels worden schoongeslagen zodat al het hout versnipperd kan Kraan met boomklem en knipper A.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.