donderdag 15 november 2018

Vliegenvanger lamp

Voor Professioneel en Thuisgebruik. XXl Korting - Alles op Voorraad! Vliegen bestrijden zonder gif? Gebruik een vliegenvanger met lokstof.


Uitgebreid assortiment aan vliegenvangers bij MS Schippers.

Bestel gemakkelijk online. De grootste collectie vliegenvangers hier! U kunt in de categorieën zoeken op soort gebruik of type apparaat. UV- lampen om vliegenoverlast te bestrijden. Een vliegenlamp - insectenlamp bestellen is zodoende snel en gemakkelijk!


De meest bekende vliegenvanger is de blauwe vliegenlamp, een elektrische vliegenvanger welke voorzien is van een blauwe lamp waar de vliegen door worden aangetrokken. Een insectenlamp trekt in principe alle soorten vliegende insecten aan van fruitvliegjes, wespen, muggen tot huisvliegen en bromvliegen.

Een budget vliegenlamp koopt je snel gemakkelijk en voor de laagste prijs bij de specialist. De vliegenvanger met kleefplaten. Hoe werkt de vliegenvanger ? Achter de lampen is een kleefplaat geplaatst die de vliegen vasthouden zodra ze contact maken. De plakroldingen kosten nog minder, een verpakking van voor minder dan een euro en werkt perfect!


Bij deze, de vliegenvanger lamp van de Action is geen hit maar shit! Accessoires voor vliegenlampen - Diverse onderdelen t. Anti vliegen lamp met 1m² bereik - Met deze elektrische vliegenvanger met twee lampen vang je zonder pesticiden op een veilige en schone manier insecten. De antivliegenlamp is geschikt voor binnengebruik en heeft een bereik van 1m². Daarom wordt aangeraden de lamp na een jaar branden te vervangen.


Dit verschil is op het oog niet te zien voor mensen. Als u de lamp gemiddeld maanden per jaar gebruikt, kunt u de lamp het best eens per jaar vervangen. Verfraaien van uw huis met Lampen. Ruim assortiment online bestellen!


Zo hebben we voor alle vliegenlampen die werken met UV licht en elektrische roosters reserve UV lampen in ons assortiment.

We hebben deze in diverse wattages, hoe meer UV licht immers hoe sterker de insecten worden aangetrokken. Onze vliegenvangers werken op UV-A straling, met lampen die specifiek ontworpen zijn om een straling af te geven tussen 323nm en 368nm, de geschikte frequentie om vliegen en andere vliegende insecten aan te trekken. Wanneer het om vliegenvangers zoals vliegenvangers met kleefplaten, insectenlampen, muggenlampen of elektrocuteervallen, ventilator vliegenvangers , anti muggen spray dispensers en wespenkillers gaat maar ook om horsels te bestrijden, fruitvliegjes bestrijden en UV insectenlampen gaat, bent u bij ons in de vliegenvangers webshop aan het juiste. UV vliegenlamp met lijmbord - Met deze elektrische vliegenvanger met drie lampen vang je zonder pesticiden op een veilige en schone manier insecten. De UV vliegenlamp heeft een effectief lijmbord en is geschikt voor binnengebruik.


Het bereik is ongeveer 1m². Snel en effectief vliegen. Deze lamp is bovendien perfect voor gebruik in de horeca. Toch maar deze lamp gekocht.


Het werkt wel tegen fruitvliegen maar het zijn kleine beestjes dus soms vliegen ze er ook gewoon doorheen. Al met al de plaag aan vliegjes zijn we kwijt dus een enkeling die nog dapper overleeft is acceptable. Meestal heb je overlast van vliegen in de zomermaanden. Echter kunnen bepaalde bedrijven er het hele jaar door last van hebben. Om die reden is investeren in een goede vliegenvanger of vliegenlamp zeker een goed idee.


De lampen zijn volledig onschadelijk voor mens en dier. Er worden geen chemicaliën of sprays gebruikt, het rookt of ruikt niet, produceert geen afvalstoffen en is milieuvriendelijk. De insectenbestrijdingslamp is voorzien van een zeer zuinige watt UV lamp.


Professionele elektrische vliegenvangers tegen stalvliegen in de veehouderij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.