vrijdag 30 november 2018

Teak tuintafel kruispoot

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Bestel online of bezoek onze showrooms. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd.


Zoek informatie over Finecomb. Deze kruispoot tafels hebben karakter en net even iets meer uitstraling. Deze stoere hardhouten tafel met trendy X-poten geven uw terras of tuin echt karakter.


Deze tafel met X poten zijn gemaakt van hoogwaardig oud teak hardhout. Brocante 240x1kruispoot white wash. Zwaar uitgevoerde teak eettafel van oud geborsteld teakhout.


Teak tuintafel kruispoot

Teak tafels Ronde teak tafel met kruispoot. Haal een echte blikvanger in huis met deze ronde tafel met kruispoot. Bekijk alles met tuintafel kruispoot ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Maatwerk tuintafel kruispoot De TW Amsterdam tuintafel met kruispoot wordt speciaal voor u gemaakt en hierdoor kunt u ook afwijken van de genoemde afmeting. U kunt zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw wensen en tuin.


Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden! Deze prachtige tuintafel recycled teak met blokpoten is een aanwinst voor ieder terras! De tafel heeft zijn prachtige uitstraling te danken aan het gerecycled teakhout waar hij van gemaakt is. Prachtige teak houten eettafel.


De kruispoot maakt van de tafel iets speciaals. Tuintafels online bij LIDL. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ruim assortiment online bestellen!


Robuuste recycled teak houten tafel met kruispoot onderstel. Teak wordt geleverd onder het FSC keurmerk, wat betekent dat er rekening is gehouden met zowel sociale, economische, als ecologische aspecten bij de kap van het hout. Teak wordt door zijn grote duurzaamhei fraaie uiterlijk en grote sterkte voor heel veel doelen gebruikt. De afmeting van deze tuintafel is 2x 1x cm. Dit is tevens ook de enig afmeting.


Kruispoot tafels herkent u aan de X vormige poten. Deze X-poten geven de tafel een stoer en geheel eigen karakter. Het nadeel is dat u niet op de kopse kant van uw tafel kan zitten. Het voordeel is dat een kruispoottafel stevig staat en een geheel eigen karakter heeft. Wij hebben kruispoot tafels te koop in steigerhout met grijze of zwarte poten.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.