woensdag 14 november 2018

Bestrating amersfoort

Vergelijk de Best Beoordeelde Stratenmakers. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Zoek naar betontegels 30xop de nieuwe KensaQ. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen.


U kunt bij ons terecht voor: sierbestrating, bestrating van terreinen, bestrating van oprit en tuin, tuinhuisjes, vijvers, pergola’s, schuttingen, houten overkappingen, verhoogde borders, herbestrating en reparatie van bestrating.

Wilt u optimaal van uw tuin genieten, dan is goede bestrating onmisbaar! Of laat een oprit of tuinpad aanleggen, voor een gemakkelijke toegang tot uw woning! Bent u op zoek naar een specialist in sierbestrating in Amersfoort of omgeving?


Onze showroom is gevestigd in Woudenberg en wij hebben al ontzettend veel mensen in en rondom Amersfoort blij gemaakt met mooie tegels en verschillende soorten bestrating. De tarieven voor het inzetten van een stratenmaker uit Amersfoort hangen af van verschillende factoren. Het gemiddelde uurtarief van een stratenmaker ligt tussen de €3- en de €6-.


Soms rekent een stratenmaker geen uurtarief, maar een tarief per vierkante meter. Dit is gemiddeld €1- tot €2- per m².

In Bunschoten het midden van Nederland nabij Amersfoort vind u ons showplein van 2. Hier kunt u zich oriënteren op onze producten. Stenen voor de oprit, tegels voor het terras, grin verlichting, tuinhout, bloembakken, traptreden en kunstgras. D'Ouwe Steen BV, Dé Specialist in Sierbestrating met de grootste showtuin in de wijde omgeving! Wij zijn een betrouwbare partij die afspraken nakomt.


Uitsluitend A-Kwaliteit producten. Service staat bij ons hoog in het. Het hele jaar door zijn wij volop bezig met een aantal projecten door heel Nederland.


Als een klein-midden groot bedrijf kijken wij vooruit, en zien onze capaciteiten toenemen door de eisen die we stellen om ons team te. Wij beschikken over meer dan jaar ervaring in de grond- weg- en waterbouw. Inmiddels hebben wij ons ook gespecialiseerd in dak terrassen en alle voorkomende houtwerken. Hierdoor kunnen wij de complete tuinaanleg voor u verzorgen. Voor een mooie tuin, een ruime oprit of parkeerplaats en een representatief bedrijfspand is de juiste bestrating van groot belang.


Wij helpen je met het kiezen van de juiste (sier) bestrating en leggen het vakkundig voor je, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt en er meteen van kunt genieten. Tevreden zie je hoe jouw nieuwe bestrating in Amersfoort wordt afgeleverd. In grote pallets tegelijk worden de stenen op jouw erf gezet.


Het ziet er allemaal piekfijn in orde uit.

En het allergrootste pluspunt? Zij werken namelijk volgens de laagste prijs-garantie. Twintig jaar geleden hebben wij ons bedrijf opgezet waar we met twaalf vakmensen de aanleg of het onderhoud van een tuin voor onze rekening nemen.


We zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven actief. Prijzen Sierbestrating Amersfoort. Een mooie bestrating hoeft helemaal niet duur te zijn. Het is altijd de moeite om ons overzichtelijke showterrein met een bezoekje te vereren. Heeft u uw bestrating gevonden dan zullen we op dat moment een scherpe offerte voor u maken.


Reesink Hoveniers is een bekend hoveniers- en stratenmakersbedrijf en verzorgd al uw bestrating Amersfoort voor tuin en terras. Besteed uw tuinonderhoud uit aan een professional. In onze showroom in Woudenberg staat een zeer ruim assortiment tegels voor uw tuin uitgestald. In de afgelopen jaar hebben wij al veel mensen in en rondom Amersfoort blij mogen maken met een mooie, strakke tuin.


Chris bestratingen verzorg uw gehele aanleg van afvoeren van de oude bestrating tot leggen van de nieuwe bestrating met altijd een goed advies voor uw. Bestrating Amersfoort voor tuin en terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.