vrijdag 23 november 2018

Privacyscherm

Kwaliteit betonschuttingen voor ongekend lage Prijzen! Find afscheiding tuin vandaag! Shop nú alle soorten schuttingen!


Omwille van privacy op aansluitende balkons of percelen worden veelal privacyschermen toegepast. Een privacyscherm is het ideale product om uw balkon privacy te geven.

Wij werken niet alleen projectmatig. Ook de particulier is een graag geziene klant. Als privacyscherm specialist helpt Renoparts u graag verder. Onderhoud van balkonschermen.


Het onderhoud aan een privacyscherm van Renoparts is laag. Deze modellen zijn projectmatig aanpasbaar waardoor een privacyscherm wordt verkregen dat in uw ontwerp past. Door als vulling bijvoorbeeld Trespa of bijzondere glastoepassingen te gebruiken kan de uitvoering van het privacyscherm afgestemd worden op specifieke wensen.

Hieronder is een selectie opgenomen uit ons standaard assortiment. Natuurlijk zijn er buiten ons standaard assortiment nog talloze maatwerkopties mogelijk. Een Luxx Out privacyscherm biedt u optimale privacy voor uw terras, balkon, veranda, zwembad of jacuzzi. Voor welke opties u ook kiest, bij CEPU heeft u altijd een duurzaam aluminium privacyscherm. Aluminium is een lichtgewicht materiaal, met een lange levensduur.


Het lage gewicht zorgt ervoor dat transport en montage minder belastend zijn voor mens en milieu. Bovendien roest aluminium niet en vergt het weinig onderhoud. Er werden nog geen artikelen geselecteerd. Een winkelwagen vult u vanaf een productoverzichtpagina waarop de exacte prijs en leverbaarheid wordt aangegeven.


Dit privacyscherm is op gebouwd uit aluminium lamellen en kan in iedere gewenste kleur gepoedercoat worden. Onze balkonschermen zijn onderhoud vrij en hoeven dus niet geschilderd te worden. Alle maten worden door ons in het project opgenomen.


Tuinhekbekleding voorkomt inkijk met privacydoek. KWALITEIT zichtbreeknet voor tuinafscheiding. Zoek naar afscheiding tuin op de nieuwe KensaQ.


Het privacyscherm kan worden opgevuld middels verschillende paneelvullingen.

Hierbij is de gewenste mate van privacy bepalend voor de keuze van het type vulling, variërend van transparant tot ondoorzichtig. De privacyschermen sluiten qua profilering naadloos aan bij al onze hektypes. Zo krijgt uw hekwerk één stijl en ontstaat een rustig.


Uw privacyscherm wordt volledig op maat samengesteld naar aanleiding van uw unieke wensen en behoeften. Zo wordt uw balkon een prachtig verlengstuk van uw woning met veel praktische meerwaarde. Hierdoor heeft de gebruiker meer privacy en lijkt het kantoor een stuk netter, doordat de spullen op het bureau minder in het zicht liggen. Een ander belangrijk aspect bij de privacy schermen op kantoor is de akoestiek, oftewel de geluidabsorptie van het privacyscherm. Binnen het onderwijs wordt er ook veel gebruikt gemaakt van het privacy scherm.


Kiest u voor CEPU, dan kiest u voor kwalitatieve producten en een uitstekende service. Je kunt het scherm gebruiken zoals je wilt: buiten zitten terwijl er een frisse wind waait, wat extra schaduw maken zonder parasol of eenvoudig wat extra privacy creëren. Dit scherm kan voor veel doeleinden gebruikt worden.


Creëer eenvoudig extra privacy met dit hoogwaardige zichtscherm voor je balkon, terras of tuin. Dankzij het scherm kun jij voortaan ongestoord genieten van de. Oprolbaar wind- en privacyscherm antraciet 180x300cm. Met dit oprolbaar windscherm zit je heerlijk beschut op je terras.


Dit windscherm beschermt tegen wind en biedt privacy. Het zwarte doek rolt zijwaarts max.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.