woensdag 28 november 2018

Beton cire vloer

Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Groot assortiment Vloeren. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Bekijk het prachtige aanbod aan Vloeren nú op beslist. Deze zijn nodig voor het functioneren van de website en worden daarnaast gebruikt voor het optimaliseren van de gebruikerservaring.

Wanneer u op Akkoord klikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee instemt. Van vloeren tot tafelbladen en van krukjes tot muren: beton is helemaal hip en happening. Het is een zeer flexibel en sterk product, omdat het bestaat uit cement, aangemengd met een hars.


Creëer een strakke vloer met de stoere en natuurlijke uitstraling die beton heeft. Speciaal voor de vloeren is er een uniek woonbeton ontwikkeld met een unieke slijtvaste en duurzame samenstelling. Daarnaast is het een eenvoudig te reinigen vloer , die zeer trendy is en door de vele kleurtoepassingen in elk interieur past.


Voor het laten aanbrengen van een beton cire vloer moet je rekening houden met een gemiddelde prijs van €per vierkante meter.

Zijn er bijzondere omstandigheden of speciale wensen, dan kan dit bedrag oplopen tot ongeveer €1per vierkante meter of zelfs nog meer. Dit maakt het geschikt om aan te brengen in huishoudens, kantoren, scholen en openbare ruimtes. De vloer kan in veel verschillende kleuren.


Een stijlvol interieur begint met een prachtige design beton ciré vloer van Bruizt. Het beton ciré van Bruizt is een decoratief beton waarmee de mooiste design betonvloeren gemaakt kunnen worden. Onze beton ciré vloeren zijn sfeerverhogen robuust en onderhoudsvriendelijk.


Een prachtige manier om uw vloeren te verfraaien. Beton Cire stamt van het Franse woord “ beton ciré”. Er wordt kleur aan de mortel aangebracht door er pigment aan toe te voegen.


Betonstuc vloer – Het dunne alternatief voor betonvloeren. Een ijzersterke vloer , onderhoudsvriendelijk, stoer én mooi. Als je dat wenst, dan is een betonstuc vloer , ook wel beton cire genoem precies wat je zoekt.


Deze vloeren zijn erg dun, waterdicht en in verschillende kleurstellingen verkrijgbaar. Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht op de website. Doordat de vloer vloeistofdicht is, trekt er geen water of bijvoorbeeld vet in de vloer.

Dit betekent “gewreven beton ”. Dit is met name ideaal in de keuken, waar over het algemeen snel gemorst wordt. Een gietvloer is ideaal voor gezinnen met kinderen. Doordat de vloer zo goed schoon te houden is zonder dat dit veel tijd kost, bent u altijd verzekerd van een schone vloer. Zo kan het in de keuken en badkamer worden gebruikt voor een frisse en heldere uitstraling. De praktische betonafwerking is vloeistofdicht maar perfect toepasbaar op een bestaande vloerverwarming.


Met een beton ciré vloer kun je je moderne interieur echt afmaken en het een opkikker geven. Echter, hier betaal je wel voor. Hier kun je lezen hoe je deze kosten zo laag mogelijk houdt. Kies voor sneldrogend beton : de arbeidskosten voor het gebruiken van sneldrogend beton zijn lager.


Het trendy woonbeton voor uw vloer , badkamerwanden en vloeren , aanrecht, meubelen voor binnen en buiten. Een eeuwenoud materiaal wat vrijwel op iedere ondergrond hecht. Dé uitkomst wanneer u op zoek bent naar een betonlook voor uw vloer , maar geen ruimte heeft voor woonbeton, ook wel gevlinderde betonvloer of gepolierde betonvloer genoemd. De basis laag met Beton Floor Cire Grof 8gram per vierkante meter. Boncreat Ciré vloeren zijn volledig naadloos en door de geringe dikte van circa 5mm zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.


Beton ciré is als vloer geschikt voor iedere ruimte in de woning of bedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.