vrijdag 23 november 2018

Bestrijding zilvervisjes in huis

Dé oplossing tegen Zilvervisjes. Voor 23:bestel Morgen thuis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Diervriendelijke Muizenvallen! Ruim aanbod Insectenlampen.


Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Zoek naar zilvervisjes oorzaak.


Zilvervisjes kruipen graag door naden en kieren en verspreiden zich zo door je huis. Verwijder oud papier Papiervisjes zijn er dol op papier. Laat oud papier niet te lang staan of berg het op in afgesloten plastic bakken.


Bestrijding zilvervisjes in huis

Blijf je overlast houden van de insecten, dan kan een chemisch middel nodig zijn. Maar welk bestrijdingsmiddel je ook kiest: als de omstandigheden in huis gunstig blijven voor zilvervisjes of papiervisjes, lost de bestrijding niets op. Het allerbelangrijkste is dus om goed te ventileren. Er zijn verschillende middelen tegen zilvervisjes te koop.


Er is wel een verschil tussen zilvervisjes en papiervisjes. De laatste soort voedt zich vooral met papier, behang en karton en de eerste juist met schimmels en voedselresten. Op het bestrijden van zilvervisjes in huis is geen 1 garantie.


Ieder huishouden - maar voornamelijk in nieuwbouwwoningen - zitten wel in meer of mindere mate zilvervisjes. Onze bestrijders zijn getraind om zilvervisjes op te sporen en te herkennen. Daarnaast kan een zilvervisje , als die over je aanrecht loopt, salmonella meenemen aan zijn pootjes en dat op die manier verspreiden.


Wat te doen tegen zilvervisjes in huis ? Hierboven vindt je alle informatie over: Wat zijn zilvervisjes , wat eten ze en hun leefgebied. Met deze informatie kun je eenvoudig zilvervisjes bestrijden in je huis , kantoor of horecagelegenheid. Het zilvervisje is niet hetzelfde als het papiervisje, maar lijkt er wel sterk op.


Bestrijding van zilvervisjes. Haal schimmel uit je badkamer weg. Naast dat dit voor jezelf gezonder is, neem je daarmee ook een voedselbron van zilvervisjes weg.


Lok de zilvervisjes door een mengsel van suiker en boorzuur (borax), in de verhouding 1:bij hun schuilplaats te strooien. De zilvervisjes ruiken niets meer in de buurt van deze plaatsen. Ideaal is valletjes op minimaal een meter afstand te plaatsen van deze plekken.


Bestrijding zilvervisjes in huis

Punt van de zilvervisjes. Als u, uw huis altijd kouder dan vijftien graden celsius kunt houden, heeft u geen last meer van zilvervisjes. Al heb je een oud of een nieuw huis iedereen kan last van zilvervisjes in huis krijgen.


In oude woningen bijvoorbeeld: Die zijn vaak slecht geïsoleerd. Of er staat water onder de vloer. Vocht in huis is een bron voor allerlei ongedierte. Ook voor zilvervisjes die houden namelijk erg van vocht en warmte. Stop vervelende Zilvervisjes!


Goedkope producten, 1 Effect. Vind zilvervisjes bestrijden het nu op Kensaq. Huizen met korting tot. Je legt ‘s avonds op verschillende plaatsen in huis een uitgeholde aardappel in een plastic zakje.


Beestjes Kwijt weet alles over het ontstaan, de bestrijding en de kosten. Het belangrijkste middel in de bestrijding van zilvervisjes is dus goed luchten als het buiten droog is en daarnaast flink te stoken. De vrouwelijke zilvervisjes leggen eitjes tegelijk, deze komen uit na weken (hier moet de bestrijding op worden afgestemd). Volwassen kunnen tot jaar oud worden. Zorg voor een goede hygiëne in huis , dit is echter niet voldoende om de populatie te reduceren.


Kleine zilveren vliegensvlugge beestjes zijn het. Ze glippen zo snel weg als een visje vandaar de naam zilvervisjes. Je kunt zilvervisjes bestrijden door de volgende stappen te ondernemen: Allereerst is het belangrijk om de luchtvochtigheid in huis verlagen. Daarna dienen naden en kieren afgedicht te worden zodat zilvervisjes niet meer kunnen binnendringen.


Intussen vreten ze stiekem aan belangrijke documenten, fotoalbums, boeken, tijdschriften of schilderijen. Kom je de schade tegen, dan zijn het papiervisje en zijn medeplichtigen alweer verdwenen! Wie dit niet langer wil pikken, kan hier meer lezen over de werkwijze en de kosten van professionele papiervisjesbestrijding en doe-het-zelf bestrijding. Het hele huis laten bespuiten met insecticide is meestal maar een tijdelijke oplossing van het probleem.


Op een gegeven moment reist er weer één met u mee. Het is geen schande om zilvervisjes in huis te hebben, het heeft niets met hygiëne te maken. In Nederland zitten ze reeds in veel huizen , en dit aantal breidt zich snel uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.