maandag 11 juli 2016

Afdekhoes bbq

Voor elke tuinmeubel een passende hoes. Ruim 6soorten direct uit voorraad leverbaar. Dé Grootste collectie beschermhoezen van Europa voor elke type tuinmeubel. Weten welke hoes het beste past?


Zoek uw perfecte hoes op maat! Specialistisch advies nodig?

Bespaar tot wel via kiesproduct. Opzoek naar afdekhoezen voor uw bbq ? Dan bent u bij barbecueshop. Wij verkopen hoezen uit voorraad. Alle barbecue afdekhoezen zijn van topkwaliteit! Barbecuehoezen koop je eenvoudig online bij bol.


Kies hier een geschikte hoes die uw bbq of buitenkeuken optimaal beschermt tegen regen, win groene aanslag en zon. Een bbq beschermhoes is perfect voor iedereen die een barbecue heeft.

Outdoorchef, Campingaz en Weber. Kom dan langs in één van onze vestigingen en laat je informeren door ons deskundige personeel. Je bbq afdekhoezen nu online kopen. Vandaag bestel morgen al bbq ’en!


Een goede afdekhoes biedt de bbq namelijk de juiste bescherming, zodat je de griller elk jaar weer zonder problemen kunt gebruiken. Ook als jouw bbq in de schuur staat is het verstandig om een hoes te gebruiken. Een goede hoes heeft natuurlijk de juiste vorm, maar moet ook snel over de BBQ heen gaan. Daarom maken we de hoes iets breder en dieper. Om wat ventilatie onder de hoes toe te laten, laten we de hoes niet tot op de grond komen.


Gebruik deze tekening om snel de juiste maten door te geven: tekening voor BBQ met verhoogde klep. A ls grillmaster ben je natuurlijk zuinig op je BBQ. BBQ hoes, universele hoes voor barbecue. En tenzij je de barbeque binnen hebt staan heb je bescherming nodig tegen de weersinvloeden.


Regen en vocht zorgen voor roest en schimmelvorming en de zon zorgt ervoor dat de kleuren verbleken. De barbecuehoes van Madison beschermt je BBQ als het regent, sneeuwt of vriest! De hoes is gemaakt van sterk uv-bestendig ripstop polyester en beschermt tevens tegen stof en verkleuring.


De BBQ -hoes neemt niet veel ruimte in wanneer hij niet in gebruik is.

Hij is uitgerust met een trekkoord met stopper voor een goede bescherming en bevestiging. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment barbecues. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


De afdekhoes sluit goed aan op de barbecue en kan worden vastgezet met klittenban zodat de afdek hoes niet wegwaait. Weber Premium Afdekhoes beschermt je barbecue tegen vuil, wind en weer. Ook is de afdekhoes UV-bescherm ademend en waterdicht. Een sterke afdekhoes voor langer genot van je barbecue.


Weet je niet zeker welke bbq afdekhoes geschikt is voor jouw barbecue? Als je de levensduur van je nieuwe barbecue wil verlengen is een afdekhoes aangeraden. Met de geschikte bescherming gaat je barbecue tot enkele jaren langer mee. Groot of klein, rond of rechthoekig, voor elk formaat BBQ hebben we wel een geschikte afdekhoes.


Om je parasol, tuinmeubels en tuinkussens in een goede conditie te houden, kun je ze het beste goed afdekken. Bescherm je BBQ tegen stof, regen, zon en sneeuw. Welkoop heeft verschillende afdekhoezen voor parasols, een handige hoes voor stoelen, een doorzichtige hoes voor stoelkussens en afdekhoezen voor een hele zitgroep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.