woensdag 20 juli 2016

Lichtgewicht bladblazer

Specialistisch advies nodig? Altijd de goedkoopste dagdeals. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Ruim assortiment beste bladblazer.


Assistentie bij het kopen.

De draagriem zorgt ervoor dat u geen last van de rug krijgt. Behalve bladblazen, kan deze ook de bladeren opzuigen en versnipperen, dit maakt deze machine ideaal als combi product. Dankzij de krachtige elektromotor kunt u zelfs grote oppervlakken snel opruimen. Degelijke lichtgewicht uitvoering met een krachtige blaassnelheid.


Stille accu bladblazer waarmee ook gewerkt kan worden op locaties waar, en op tijdstippen dat, geluidsoverlast ongewenst is. Eenvoudig te gebruiken, één druk op het bedieningspaneel is voldoende om de machine te laten starten en met de cruise control kunt u zich volledig focussen op het wegblazen van bladeren en rommel. Je kunt deze lichtgewicht bladblazer immers altijd gemakkelijk wat lager of hoger houden als je toch wat meer of minder kracht wilt.


Een fijne machine om langer mee te werken. Voor informatie om een tweedehands bladblazer of 2e hands bladzuiger of occasie gedragen, mobiel of aanbouw bladblazers aan te kopen, verkopen of te huren in Nederland en België, kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van bladblazers en -zuigers contact opnemen.

Deze Intratuin accu- bladblazer werkt op een Li-Ion accu met een batterijcapaciteit van Ah zodat je lekker snoerloos bladeren kunt wegblazen op plekken waar je die niet wilt hebben. De laadtijd van de accu is tot uur. De werkbreedte van de Intratuin accu- bladblazer is meter.


De meeste bladblazers hebben een goed hanteerbaar gewicht en draag je dus gewoon in de hand. Dat zijn de koffermodellen. De echt zwaardere modellen, zo rond de kilogram, zijn niet prettig om continu in je hand te houden. Vaak zijn deze bladblazers als rugzakmodel uitgevoerd. De bladblazer is ook te gebruiken als bladzuiger en heeft een versnipperratio van 6:1.


De liter opvangzak is hierdoor gemakkelijk te legen en het tuinafval is direct geschikt voor de compostbak. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kies uit producten vanaf € 295. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. De Gardena AccuJet 18-Li accu bladblazer is snoerloos.


Deze lichtgewicht en makkelijk te bedienen Gardena bladblazer is een aanwinst voor iedere tuin. Vind de voordeligste bladblazers op accu. Onze accu bladblazers worden aangedreven door een innovatieve accutechnologie.


Hij zorgt niet alleen voor hoogwaardige prestaties, maar kent ook een laag geluidsniveau en de beste ergonomie en gebruiksvriendelijkheid in zijn klasse. Een accu bladblazer van Husqvarna kan zowel buiten worden gebruikt als binnen, bijvoorbeeld in tuinhuisjes.

Deze accu bladblazer van Gardena ziet er mooi uit en de ergonomische handgreep met softgrip voelt prettig aan. Door het compacte formaat is deze bladblazer ook zeer makkelijk op te bergen in kelder, garage of schuur. Onze lichtgewicht bladblazer is de eerste in zijn soort die beschikt over een 4-taktmotor - krachtig en efficiënt. Elke bladblazer aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bekijk dus hier onze bladblazer aanbiedingen en pak je voordeel!


Online bladblazers kijken, kiezen en kopen bij Praxis. Op onze website kun je in alle rust alle bladblazers bekijken en ze vergelijken. Net wanneer het jou het beste uitkomt, gewoon van achter je eigen computer.


Bedenkt eerst of je een elektrische bladblazers wilt of een bladblazer met accu of op benzine. Wil je een bladblazer die ook kan zuigen? Een zuig- bladblazer heeft een opvangzak of opvangbak. Sommige bladblazers zijn ook uitgerust met een versnipperaar, zodat je tuinafval minder ruimte inneemt.


Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Bladblazers vergelijken doe je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.