dinsdag 12 juli 2016

Kunststof dranghekken

Dranghekken als afscheiding tussen publiek, evenement of werkzaamheden. Kunststof dranghekken zijn publieksvriendelijk, zonder scherpe delen. Een uitstekende duurzame afzet oplossing is snel geschied met dit kunststof dranghek. Steeds meer klanten stappen over van het ouderwetse stalen dranghek naar deze kunststof variant.


Dankzij een draaibare rubberen voet is opslag en vervoer een stuk efficiƫnter.

Daarnaast kunnen deze hekken eenvoudig in een haakse hoek worden geplaatst. Met het MB2kunststof dranghek is het mogelijk dranghekken voor meer toepassingen in te zetten. De MB2is licht en gemakkelijk te dragen, is onderhoudsvrij, sterk. Deze zijn licht en gemakkelijk te dragen, onderhoudsvrij, sterk en duurzaam. De hekken zijn gemaakt van polypropyleen en is volledig recyclebaar.


Ook bij optochten parcoursen en dergelijke kan er gemakkelijk gebruik gemaakt worden van. Geproduceerd uit HDPE en 1 recyclebaar.

Stapelbaar, efficiƫnt te transporteren en met een innovatief kliksysteem, zodat ze ook haaks gekoppeld kunnen worden. Huur hier een publieksvriendelijk afzethek. Deze kunststof dranghekken zijn licht in gewicht dus erg makkelijk te verplaatsen.


En het fijne is ook dat deze dranghekken van kunststof geluidsarm zijn bij het plaatsen en ophalen. Snel uit ruime voorraad geleverd. PER WEEK 1-weken PER WEEK na weken. Speciaal daarvoor hebben we een kunststof baakvoet in het assortiment. Hij licht en gemakkelijk te dragen, is onderhoudsvrij, sterk en duurzaam.


De kunsstof dranghek is gemaakt van polypropyleen en is volledig recyclebaar. Het kunststof materiaal maakt de dranghek , naast outdoor (kunstgras) gebruik, ook zeer geschikt voor indoor activiteiten (b.v. op krasgevoelige vloeren). Dit is een uitstekende duurzame afzetoplossing en is erg snel te plaatsen.


Een belangrijk aspect bij de exploitatie van grote attracties is ook de beheersing van de omgeving en de toeloop van het publiek. De prijs is exclusief verzendkosten. Toegangsbeheersing materialen ( dranghek , hoogtebegrenzer, slagboom ) Bordenplaza levert diverse soorten toegangsbeheersing materialen, denk hierbij aan draaihekken, draaibomen, hoogtebegrenzers, slagbomen, dranghekken en dergelijke.


Kijk hieronder ons compleet assortiment.

Prijzen zijn INCLUSIEF BTW en exclusief verzendkosten. Vind de beste selectie kunststof dranghekken fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit kunststof dranghekken voor de dutch luidspreker markt bij. Met dranghekken van Heras Mobile maakt u afscheidingen voor evenementen en verkeer.


Bekijk de beschikbare afmetingen van onze lage hekken hier. U kunt bij ons terecht voor het huren van hekwerk, vlaggenmasten en. Daarnaast zijn de verschillende kunststoffen leverbaar in allerlei uitvoeringen, diktes en kleuren.


Dit alles maakt een kunststof keuze en uitvoering niet makkelijk. Deze voet is gemaakt van gerecycled kunststof is licht van gewicht. Elke afzetting begint met een fundatie zoals deze voeten. Dranghek kunststof Dranghek van kunststof leverbaar in kleuren, hekken zijn onderling koppelbaar. Voeg toe om te vergelijken.


Doordat ook de poten van kunststof zijn, zijn de hekken ook geschikt voor de meeste krasgevoelige ondervloeren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld sportvloeren. Als aanvulling op onze 2m hekken kunt u ook 25m dranghekken en tussenstukken bij ons huren. Deze occasion staat in Andelst Nederland.


Bouwhekken en dranghekken kopen? We hebben een uitgebreid assortiment bouwhekken, dranghekken en accessoires beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.