dinsdag 26 juli 2016

Barbecueboot

Meer weten over een boottocht? Neem via deze link contact op. Verwarmde en overdekte boot. Laarzen gemakkelijk online shoppen. Ontdek nu je look bij CA!


Bestel veilig en snel je Boots online bij van den Assem Schoenen.

Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. De heerlijkste BBQ boot in Utrecht. Terwijl u langs de werfkelders van Utrecht vaart geniet u van een heerlijke barbecue , waarbij u of wij, staan te bakken! De Kleine BBQ-boten zijn geschikt voor personen. Maak kennis met de BBQ- boot Dordrecht, een mooie en ruime sloep.


Nu te boeken voor een rondvaart op de wateren van Dordrecht. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! Vaar met de BBQ boot door de grachten van Den Bosch! Rondvaart Zwolle - Wij verzorgen dagelijks toeristen Rondvaarten door de grachten van Zwolle en varen bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en groepen met o.

Genoeg ruimte dus voor het hele gezin en je vrienden of familie. De Domstadboot verzorgt heerlijke BBQ's aan boord. Naast de BBQ zijn er ook salades en. U stapt aan boord en wordt welkom geheten door onze schipper. Barbecue boot op een sloep in Utrecht.


Op de barbecueboot wordt er tijdens een mooie rondvaart, tot de monumentale sluis van Vilsteren en terug, een luxe barbecue voor jullie verzorgd. De barbecue staat aan en u bent vrij om te beginnen met bakken. Onze barbecue-chef bereid voor jullie de lekkerste stukjes vlees. De salades en stokbrood staan klaar en drankjes kunnen jullie afhalen aan de bar.


Groepsuitjes voor ieder budget! Scapino heeft een groot aanbod topmerken voor een verrassend lage prijs! Specialistisch advies nodig? Boek nu of vraag een offerte op van de BBQ Boot als onderdeel van jullie dagje weg!


Drie uur onbeperkt drinken, eten en varen. U en uw gasten worden welkom geheten door de kapitein op onze partyboot. Zo kunnen we u dicht bij de afsluitende locatie van uw dagprogramma ophalen op uw gewenste tij de barbecueboot inzetten voor een even smakelijke als unieke barbecuelunch of laten afmeren bij de startlocatie van uw bruisende avondprogramma. Uw eigen barbecueboot met kapitein wacht reeds met gloeiende kooltjes op u! Een barbecue, een borreltje en eventueel live-entertainment zorgen voor zeer gezellige uurtjes op onze prachtige boot in Haarlem.


Is er een mooiere manier om de Haarlemse grachten te beleven?

We bieden u de keuze uit meerdere type boten. Kies voor het starterspakket. Bestel met gratis verzending vanaf €op Sailspecials. Wat geeft nou meer zomergevoel dan barbecuen op het water?


Terwijl de boot voorttuft en het landschap aan u voorbij glijdt, gaat u met uw groep gezellig borrelen en. Een unieke dag op het water bij Boei2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.