vrijdag 15 juli 2016

Spinnen weghouden

Boek uw Grindelwald hotel vandaag! Mis de Aanbieding van de Dag niet. De beste prijzen onkruidbestrijding gazon. Spinnen weghouden uit je huis en tuin.


Ze vervullen een nuttige functie door het maken van een web, waarin ze, op een goede locatie, veel (irritante) insecten vangen. Leefwijze van spinnen : De spinnen komen al vroeg in het voorjaar uit hun geelwitte nestje samen met hun broertjes en zusjes.

Vul daarom holle ruimtes en gaten in je woning. Zonder plek om zich te verstoppen houden spinnen het snel voor gezien. Tip 3: bestrijd spinnen met de stofzuiger. Wie direct van ongewenste bewoners af wil, kan ze opzuigen.


De meeste spinnen stikken door het stof in de. Dit zijn natuurlijke manieren om de beestjes op afstand te houden. Maar er zijn ook een aantal natuurlijke wijzen om van de spinnen af te komen zonder er veel geld aan uit te geven, deze volgen hieronder.


Top tips om spinnen buiten te houden.

Misschien wist je het nog niet maar door middel van het gebruik van allerlei huis, tuin en keuken vloeistoffen zijn spinnen te bestrijden. Daarom loont het om tijdens het schoonmaken extra je best te doen om ook deze plekjes schoon te maken. Houd ze buiten door horren te plaatsen of ramen en deuren te sluiten.


Pepermuntolie is ook nog een middel waar spinnen een grondige hekel aan hebben. Probeer die rommel weg te houden zodat de spinnen niet al te gemakkelijk binnenshuis kunnen komen. Zonder rommel zullen spinnen op zoek gaan naar lange grassen, onkruiden en struiken om zich op te houden.


Daarom is de basis van een (praktisch) spinnenvrij huis ook een schoon en fris huis. Zorg er bovendien voor dat er geen insecten in huis zijn, zoals muggen, zodat de spin geen reden heeft een web te bouwen. Er is vrijwel niks bekend over het waarom het spinnen afschrikt, maar het blijkt wel te werken als je kastanjes in de buurt van spinnen legt.


Sommigen beweren dat er een soort chemische stof in kastanjes zit die spinnen niet aanstaat. Vooral via de landbouw vanwege machines en gifstoffen. Als je last hebt van spinnen in je huis, dan heb je waarschijnlijk last van een heel klein percentage van alle spinnen die in je huis leven. Katten vinden het niet alleen leuk om spinnen te spelen, ze zullen ze ook opeten. Tenzij ze bang zijn van spinnen.


Nu je met je handige tools de spinnen uit je huis hebt verwijder wil je ze natuurlijk ook weghouden. Geliefde plekken voor spinnen zijn de zolder, kelder en in alle kieren en gaten in het huis. Overal waar insecten zijn, vind je ook spinnen.


Schuif een kartonnetje tussen de spin en het bekertje en laat de spin buiten.

Deze plant moet je zeker in huis halen als je last hebt van spinnen , insecten en fruitvliegjes. Door de sterke geur van munt slaan spinnen , insecten en fruitvliegjes zeker op de vlucht. Maar gelukkig is er een oplossing. Met dit simpele recept willen de spinnen geen stap meer in je huis zetten. Dat we dit niet eerder ontdekt hebben!


Blijkbaar, kunnen spinnen de geur van pepermuntolie niet luchten. Vul dus een verstuiver met water en meng daar druppels pepermuntolie doorheen. Ze zijn erg nuttig, ze doen niemand kwaad en ze houden insecten uit je huis. En toch heb je ze liever niet binnen: spinnen ! Bovendien kunnen spinnen echt wel naar binnen, ook al zijn de ramen gesloten.


Dit apparaatje besteld en de volgende dag in huis gekregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.