woensdag 27 juli 2016

Pergola ontwerp

Laat uw pergola gazebo of tuinhuis plaatsen door een ervaren vakspecialist. Hoe u zelf een houten pergola maakt en welke materialen u nodig heeft voor de bouw van een pergola leest u in dit stappenplan. Lees eerst de tips vooraf en daarna ons advies voor het efficient en vakkundig plaatsen van een pergola. Een pergola in de tuin kan zorgen voor extra privacy.


Je kunt een hoekje maken waar je beschut en ongedwongen kunt zitten.

Maar een pergola is ook te gebruiken als erfafscheiding. Wij kunnen een schitterende pergola voor je bouwen. Bedenk dat de planten die je tegen de pergola aan wilt laten straks ook ruimte nodig hebben. Die groeien zo’n halve meter uit en hebben plek nodig om te groeien. Ga je onder een pergola zitten, kijk dan voordat je de pergola gaat plaatsen goed hoe de zon in de loop van de dag in de tuin schijnt.


Nederlands ontwerp en fabrikaat. Waarom de Solem pergola zonwering?

Maatwerk ② Past altijd ③ Eenvoudig zelf inmeten-monteren ④ Montageservice ⑤ Eenvoudige bediening ⑥ Duurzame keuze ⑦ Scherpe prijs. Ervaar het gemak van online advies. Hoi Ik heb een ontwerp gemaakt voor een douglas pergola. Daardoor wordt een pergola dus steeds vaker oneigenlijk gebruikt.


Houd die functie in de gaten. Een balk of meerdere balken die het tuinhuis verbinden met het huis is prima. Ook een haag en tuinhuis kunnen door een pergola aan elkaar gekoppeld worden. Tijdens het ontwerpen is een pergola niet meer dan een dikke streep op papier.


Verder kun je de pergola maken zoals hierboven is beschreven. Verbind de vierkantpalen met metalen hoekverbindingen aan elkaar. Nu de houten pergola klaar is, kan je hem aankleden. Plant snelgroeiende klimplanten, die langs de palen kunnen groeien, zoals een Clematis. Zo ontstaat een groene overkapping.


Lees meer bij pergola klimplanten. Teken je tuin met ons professioneel 3D tuinontwerp programma.

Ontwerp de achtertuin met een pergola. Briljante kleuren brengen de pergola naar. Op zoek naar een mooi ontwerp pergola ? Laat je inspireren of neem contact op met een van onze verkooppunten voor meer informatie. En ben jij die handige hovenier of tuinarchitect die dit kan verwerken in zijn ontwerpen ? Neem dan contact met ons op voor alle informatie. Aluminium pergola : de mooiste meters van de tuin.


Als u in staat bent om een houten tuinschutting te plaatsen is een pergola ook geen probleem. Het is immers een kwestie van uitmeten, palen zetten en de liggers bevestigen. Een paar planten er tegenaan en u bent helemaal klaar! U heeft uw veranda reeds voor ogen en wenst graag wat advies ? Samenstelling, materiaal, ligging, prijs?


Eén van onze adviseurs helpt u graag verder om vorm te geven aan uw ontwerp. Contacteer ons voor een afspraak bij u thuis of kom langs in de showroom. De pergola -tuin: Een tuin met twee circelvormige motieven in het terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.