donderdag 28 juli 2016

Zwembadafdekking noppenfolie

Noppenfolie al vanaf €195. Groothandel voor winkels en webshops. Een noppenfolie afdekking is de meest goedkope manier om uw bad in de zomer af te dekken.


Deze folie geeft de zonnewarmte door aan het water en kan de temperatuur met graden of meer doen stijgen. Tevens vermindert deze folie het verdampen van het water met procent. Als het om zwembadafdekkingen gaat, valt er heel wat te kiezen.

Dit wordt vooral in de zomer gebruikt om warmte aan het water af te geven en tevens ’s nachts de warmte vast te houden. Winterafdekkingen wordt voornamelijk gebruikt om het buitenbad goed te beschermen tegen het winterweer. Ook deze zwembad noppenfolie is om die reden geschikt voor allerlei typen zwembaden, Intex baden, Bestway zwembaden. Zwembadafdekking met zwembad noppenfolie.


U kunt kiezen uit de blauwe variant zwembad noppenfolie en de zwarte variant zwembad noppenfolie. Een goede zwembadafdekking vermindert de verdamping met wel. Dit merkt u vooral tijdens de nacht of bewolkte en winderige dagen. De PE schuimafdekkingen hebben een dikte van 6mm en presteren op dit punt dan ook veel beter dan noppenfolie afdekkingen.


De installatie van een zwembadafdekking kan gerealiseerd worden voor zowel nieuwe zwembaden als voor bestaande zwembaden.

Er kan geopteerd worden om het zwembad af te dekken met een rolluik of afdekzeil. Het neemt beter warmte op en laat minder water verdampen. Een Sunguard zomerafdekking wordt altijd op maat gemaakt. Unieke voordelen van de SolGuard ten opzichte van een standaard noppenfolie – De temperatuur van uw zwembad kan met graden stijgen. U kunt uw zwembadseizoen met maanden verlengen.


De waterverdamping vermindert met. Het chemicalienverbruik daalt met. Het energieverbruik halveert. Het zwembad wordt minder vervuild. De zwembad noppenfolie komt met de luchtbellen (drijfvermogen) naar beneden op het water te liggen.


Alle afdekkingen zijn zeer sterk. UV gestabiliseerd PE folie, solar effect zal zwembad extra verwarmen. Geschikt voor oprolsystemen. Veel verkocht is de Classic 5micron Geobubble deze afdekking heeft een hogere isolerende werking.


Bekijk Hier Ons Grote Assortiment. Kijk Hier Voor Het Assortiment! Van Saunageuren tot Ovens. De Goedkoopste Aanbiedingen.

Vóór 21:30h besteld = Morgen in Huis! Kies Zelf je Bezorgmoment. Achteraf betalen mogelijk. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ecodeck en noppenfolie zwembadafdekking.


Als u graag een zwembadafdekking voor de zomer wilt hebben dan heeft u in principe twee opties. Deze zwembadafdekking is isolerend en voorzien van een polyurethaan coating in de kleuren blauw en lichtgrijs. Zoals de naam al doet vermoeden heeft u met de 4-seizoenen zwembadafdekking een afdekking die het hele jaar door gebruikt kan worden.


De transparante zeilen zijn het populairst omdat ze zorgen voor de meeste extra opwarming. Al onze noppenfolies hebben een dikte van 4micron. Onze noppenfolie voor zwembaden is vervaardigd uit isolerend en UV-bestendige Geobubbel folie, zeer stevig en van hoge kwaliteit. Prijs van zwembadafdekking. Supersnelle levering Gratis verzending vanaf €5beste service.


Bestel hier zwembad noppenfolie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.