woensdag 27 juli 2016

Blokhutten hommerts

Grootste aanbod voor iedere wens, budget en tuin! Bezoek het tuinhuizendorp. Naar wens gemonteerd door vakmensen. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd!


Door het toevoegen van deze optie zorgen wij ervoor dat uw tuinartikel volledig door ons zal worden geïnstalleerd. Blokhutten Goedkoop , vestiging Hommerts. Ook heeft blokhuttengoedkoop.


U bent van harte welkom op ons terrein en ons vakkundig team staat voor u klaar. Bij blokhutten goedkoop kunt u niet alleen voordelig een blokhut , een prieel , een zwembad of sauna bestellen, ook hebben we alle materialen voor in uw tuin overzichtelijk voor u online gezet. In onze showtuin zijn verschillende houten blokhutten opgestel zodat u precies kunt zien wat u koopt. Het bedrijf is gevestigd in het Friese Hommerts , vlakbij de stad Sneek.


Op ons bedrijfsterrein in Makkum vindt u een compleet vernieuwde showtuin met hierin ons uitgebreid assortiment 40- tal blokhutten en tal van aanverwante artikelen. Hegosteen in Hommerts is steengoed voor uw huis. De bestrating specialist in Friesland. We geven met z’n allen veel geld uit aan het huren van een caravan of een blokhut.


Maar wat als je nu 3dagen per jaar terecht kunt in je eigen tuinhuis? Een extra ruimte aan huis zonder dat het hele huis verbouwd moet worden. De blokhuttenoutlet heeft een groot aanbod aan losse tuinhuisjes en tuinhuisjes met.


Zo bouw je je eigen blokhut Met een blokhut creëer je niet alleen extra ruimte, maar ook veel sfeer. Je kunt het omtoveren tot een rustpuntje in je tuin, en er je werkruimte van maken of de blokhut veranderen in je eigen barbecue-restaurant-aan-huis. Voor het echter zover is, moet je de blokhut nog wel bouwen. Omdat we alles produceren in onze eigen fabriek zijn alle blokhutten aan te passen naar uw voorkeuren. Durft u het niet alleen aan, geen probleem, de fabrikant heeft een speciaal team in dienst die vakkundig en snel de blokhut voor u opbouwt.


Lugarde, Woodvision of Hillhout leveren wij met gratis transport op vaste land. Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar. Bekijk ook onze openingstijden en adres. Daarbij kunnen wij advies geven over de opbouw van een blokhut , maar ook over het type tuinhuis dat het best bij u past en hoe u uw huis kunt inrichten.


Blokhutten hommerts

Naast onze specialisten, is er ook een styling-specialist beschikbaar, zodat u altijd het juiste huisje kunt kiezen, dat bij uw tuin past. Supermarkt jan linders aanbiedingen. Adidas badslippers korting. Rambo vliegendeken aanbieding.


Opruiming goedkope blokhutten bij van Kooten! Elke week hebben wij weer een groot assortiment aan blokhutten die de opruiming in gaan, deze goedkope blokhutten kunt u voordelig aanschaffen en worden gratis thuisbezorgd. U heeft de keuze uit diverse modellen, stijlen en maten blokhutten , zelfs in de opruiming.


De wanden zijn met mes en groef op elkaar gezet. Een ander systeem dan de blokhutten die door een uitgekiend stapelsysteem in elkaar gezet worden en uitgevoerd zijn met een water- en winddicht profiel. Tuinhuisjes, blokhutten , bergingen of overkappingen worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Wij controleren je bestelling met uiterste precisie op kwaliteit.


Hout is veelzijdig, flexibel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.