vrijdag 8 juli 2016

Finse kota blokhut

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd!


Houten finse blokhutten of finse kota op maat.

U bent op zoek naar een Finse blokhut. Maar niet naar niet naar een van de vele Finse blokhutten of Finse kota. Met een houten blokhut , zoals de Finse kota haal je de gezellige Scandinavische sfeer met familie en vrienden in de tuin. Een blokhut van dezelfde hoge kwaliteit Fins grenen, die kan dienen als opslag voor tuingereedschap, fietsen en tuinmeubels, of als hobbyruimte of houtopslag. De blokhut kan geleverd worden als geventileerde hut, of met aaneengesloten wanden, zie foto hieronder.


Ticra Outdoor heeft een breed assortiment aan Finse Kota ’s in diverse prijsklassen. De variatie in onze webshop bestaat vooral uit verschillende uitvoeringen, afmetingen en opties.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het prettig is om eerst een Finse Kota te komen bekijken. Kota ’s zijn prachtige, of hoekige Finse blokhutten , die zijn ontworpen in navolging op de eerste ‘Wig-Wam’ acht. Een Finse Kota (spreek uit als kotta) is een Scandinavisch blokhut. De kota ademt een Scandinavisch warme sfeer uit door de houten inrichting en de rendierhuiden op de banken. Door de vormgeving, houtkwaliteit en afwerking is de originele Finse kota een klasse apart.


Verkrijgbaar in verschillende oppervlakten zoals 9m² ,12m² , 17m² , 25m². Groot assortiment Blokhutten. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Interflex heeft diverse modellen (hoekig en hoekig ) grill of sauna Kota ’s, in het assortiment. De Finse Kota hebben een typische traditionele uitstraling.


Alle kota ’s hebben de kwaliteitsnormen wat u van Interflex verwacht. De Kota ’s hebben een wanddikte van mm noordeuropees vuren hout. Beleef een unieke ervaring in de Finse Kota.


Kom overnachten in deze knusse blokhut , die zijn oorsprong kent in Finland. U slaapt in een comfortabel tweepersoonsbed en ’s morgens wordt u verwend met een lekker ontbijtje dat Geesje met liefde voor u heeft bereid.

De Finnen gingen hun ‘ Finse blokhut ’ meer ontwikkelen naar gebruik van de blokhutten toe, dit door bijvoorbeeld sauna’s te plaatsen in de blokhutten. De Zweden gingen hun ‘Zweedse blokhut ’ meer en meer gaan ontwikkelen naar stevigheid en robuustheid toe. Gemaakt van mmArctic Pine, hoge kwaliteit met een luxe en Scandinavische uitstraling die u bij geen ander tuinhuis zult vinden. Buiten dat een Finse Kota direct al sfeer uitstraalt waar u niet om heen kunt, is dit Finse tuinhuis ook nog eens multifunctioneel. Ook in deze Kota is er een kleine keuken, een wifi-mogelijkheid en een tv.


Elke Kota beschikt over een privéterras met een tafel en stoelen. Ook stap je bij elke Finse Kota zo vanuit de slaapkamer je eigen hot-tub in! Hier kun je heerlijk uitrusten en ‘s avonds lekker naar de sterren kijken. De hedendaagse, duurzame Finse Kota in het assortiment van Azalp zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout. De opbouw van is relatief eenvoudig.


Heeft u interesse in een Finse Kota maar heeft u vragen over een bepaalde afwijkende maatvoering die u niet op onze site terug kunt. U kunt bij ons uw Finse kota bestellen. Grillkota’s, saunakota’s, kota ’s geschakeld of met uitbouw, kota met eigen inrichting, fundering en opbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.