maandag 11 juli 2016

L element beton

Leverbaar tot meter hoog. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Bosch Beton. Vraag nu uw offerte aan, bel voor de scherpste prijs. Welkom bij de Element ICT winkel.


Harddisks voor de zakelijke en publieke sector. Een L element is gemaakt van beton.

Dit zorgt er voor dat ze over een uitstekende duurzaamheid beschikt. Je zal er waarschijnlijk je hele leven lang genot van ondervinden. De beschikbaarheid van verschillende kleuren zorgt er voor dat deze elementen in elke situatie en eigenlijk overal perfect tot hun recht kunnen komen. Alleen per pak van stuks te bestellen.


L -elementen vormen een prima keerwand. Ze worden toegepast om bijvoorbeeld een afscheiding, plantenbak of veranda te maken. Ze worden gemaakt in grijs en antraciet beton en zijn leverbaar in diverse hoogtes.


L - element van antraciet beton , 50cm x 30cm x 40cm, 52kg. Door de handige L -vorm hoeft u de elementen alleen zo neer te zetten zoals u ze hebben wilt en ze eventueel met elkaar te verbinden door middel van mortelspecie.

Een Mholf bestratingL keerwand voldoet aan alle gestelde eisen en indien gewenst kunnen statische berekeningen van de L keerwanden worden aangeleverd. Beton is een milieuvriendelijk product en kunt u prima combineren met groen, hout, riet of steen. Onze betonnen l -elementen hebben een zeer lange levensduur en gaan niet verweren of rotten.


Bestel uw elementen vandaag nog en creƫer de tuin van uw dromen. Een betonnen l - element kan tegen een stootje en zorgt voor een robuust en stoere uitstraling. De L element van Excluton is makkelijk te plaatsen!


Uitermate geschikt om als tuinafscheiding te dienen, door het gewicht van de L elementen. Met de L emenenten creeert u eenvoudig een bloembak of wandkering. De L -keerwanden van Bosch Beton zijn al jaar een begrip in de grond-, weg- en waterbouw.


Een hoogteverschil opvangen op een terrein? Wegen of wegbermen opsluiten? Keerwanden als kademuur langs grachten en vijvers? Een bulkopslag voor zan grind of zout?


Een laad- en loskuil voor milieustraten? Bij VB BETON besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om deze nog verder te kunnen opdrijven, zijn we in ons eigen laboratorium voortdurend bezig met nieuwe technische innovaties.


De vele soorten sierbeton worden bij Dirksen zelf geproduceerd. Daar is een vakkundig team voortdurend mee bezig. Wij produceren diverse standaard producten maar ook.

L -Elementen ook wel keerwanden genoem zijn leverbaar in verschillende hoogtes en verkrijgbaar in het grijs en zwart. Betonnen l -stenen elementen gaan een leven lang mee. Ook de hoekelementen zijn leverbaar in zwart en grijs. Hierbij kunt u denken aan een verhoogd terras, een verhoogde border of een trap naar een verhoogde gedeelte van uw tuin.


Dit grondkerende betonelement is ijzersterk, duurzaam vervaardigd en van de hoogste kwaliteit. CBS Beton biedt ook een uitgebreid gamma prefab betonelementen voor particuliere klanten aan. Om u het meest geschikte product bij uw project voor te kunnen stellen en de levering zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij u via een professionele aannemer of grondwerker uw bestelling te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.