vrijdag 15 juli 2016

Landelijke carport

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Groot assortiment houten carports. Metalen Garages van hoge kwaliteit. Verschillende carports online! Een carport of garage mag ook mooi zijn!


Zeker wanneer u een geweldig huis hebt, maakt een stijlvolle carport of houten garage uw plaatje compleet.

Russell Woods maakt houten carports van Franse eik. Wil jij graag een landelijke carport ? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken. Hier vind je namelijk meer dan modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen.


Landelijke carports in eik. Met een landelijke carport in eik van Livinlodge slaat u twee vliegen in één klap. De charmante houten constructie op maat heeft naast een praktische functie namelijk ook een stijlvolle look, die het karakter van uw woning in klassieke stijl versterkt.


Bij deze net nieuw gebouwde woning is door ons een carport gerealiseerd geheel van douglas geschaafd hout en fijn uitgewerkte details.

Schoren voorzien van ambachtelijke pen-gat verbindingen behoren tot de mogelijkheden die wij aanbieden. Oakwood Projects heeft al herhaaldelijk bewezen dat garages geen visuele dissonant hoeven te zijn, maar naast een functionele ook een esthetische meerwaarde aan je woning kunnen geven. Of je nu enkel een garage wil dan wel een garage met een carport , een tuinberging of een stalling voor paarden: wij weten van aanpakken.


Ook als je het allemaal wil. Alle doeleinden zijn realiseerbaar. Zelfs het combineren van verschillende doeleinden als veranda, houten garage en houten carport is mogelijk in een houten landelijke schuur.


Zoekt u een nostalgische houten landelijke schuur voor in uw tuin? Een mooie landelijke schuur die perfect in uw tuin oogt? Bijgebouwen landelijke stijl op maat.


Heritage Buildings uit Schoten realiseert authentieke houten bijgebouwen in landelijke stijl, volledig op uw maat. Wij specialiseren ons al meer dan zestien jaar in deze unieke Engelse stijl. Daarmee zijn we de absolute pionier in de Benelux. Een Engels schuurtje of garage, carport , pool house en guesthouse in landelijke stijl?


Neem contact op met Wood Arts in Avelgem. Ik zoek voorbeelden van carports die tegen de zijgevel van het huis aangebouwd worden, met dakbedekking van (oude)pannen. Liefst met een mooie houtconstructie.


Een beetje cottage-stijl.

Thuis Upgrades Carport Ideeën Zwembad Huizen Buiten Schuurtjes Buitentuinen Tuinen Blokhutten Sweet Home Huis Ideeën. Een dichte garage kan ook dienen als werkplaats of is met isolatie te gebruiken als thuiskantoor, met of zonder zolder. Kwalitatieve carport van Tack in landelijke stijl.


Een open carport neemt ook minder licht weg en biedt een constante luchtcirculatie. Een robuuste houten schuur met dubbele carport. Het hele gebouw heeft een beloopbare zolder. Geldersche Houthouw is specialist in het maken van houten maatwerk gebouwen. Dit model kan als uitgangspunt dienen voor uw eigen ontwerp.


Klassiek Houten kapschuur met carport. Duurzame bouwen is Goed Verblijven. Garage met een eikengebintenconstructie en zwarte potdeksel delen. Bovendien is een houten carport een budgetvriendelijk alternatief voor een aluminium carport of een garage. Daarnaast is een houten carport ideaal om te gebruiken als opslagruimte.


Zo kunt u kiezen voor een carport met bergruimte of kunt u uw overkapping combineren met een tuinberging in hout, kunststof of metaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.