maandag 25 juli 2016

Polycarbonaat terrasoverkapping

Een polycarbonaat overkapping voor het terras is zonwerend. Geniet van uw nieuwe terrasoverkapping , snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!


Terrasoverkapping met polycarbonaat dak x meter om heerlijk te genieten van uw tuin. Start direct met samenstellen en ontdek alle mogelijkheden.

Voor deze basic terrasoverkapping gebruiken we doorschijnende polycarbonaatplaten van mm dik. Deze kunststof is oersterk en eenvoudig te bewerken. Een groot voordeel van polycarbonaat is dat het niet breekt en makkelijk in onderhoud is.


Welke dikte polycarbonaat je voor je overkapping nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van je overkapping. Naast de Plexiglas platen zijn er ook polycarbonaat massief platen. Het grote verschil tussen Plexiglas en polycarbonaat is dat polycarbonaat iets buigzamer is, maar ook veel taaier. Polycarbonaat kan praktisch niet breken en is goed te bewerken.


Een daksysteem bestaat uit alle benodigde profielen en platen inclusief alle bevestigingsmaterialen voor het maken van uw dak.

De zijwand wordt gebruikt om de zijkant van de terrasoverkapping helemaal dicht te maken. De combinatie van aluminium profielen en het polycarbonaat (helder of melkwit) zorgen voor een luxe afwerking die past bij de terrasoverkapping. Kies de juiste maat afhankelijk van de uitval van de terrasoverkapping.


Doordat onze Verano terrasoverkappingen van polycarbonaat voor u op maat worden gemaakt, bent u heel flexibel in uw keuze. Wij begrijpen dat een terrasoverkapping op een afbeelding niet de gewenste sfeer geeft waar u naar zoekt. We nodigen u daarom van harte uit in onze showroom in Uden. Door de extra sterke constructie heeft deze overkapping slechts twee staanders. Daarmee behoudt u een ruimtelijk gevoel en heeft u een optimaal zicht naar uw tuin.


Door deze XS structuur (honingraatstructuur) en een dikte van 16mm hebben deze platen een enorme sterkte waardoor de terrasoverkapping gerust belast kan worden met een dik pak sneeuw. Je kunt een terrasoverkapping van polycarbonaat dan ook gerust beschouwen als een hele fijne verlenging van je huis. Als het gaat om het dak van een terrasoverkappingen wordt er veel gewerkt met kunststof. U kunt er voor kiezen om de polycarbonaat platen op een van de vele standaard maten te laten leveren, maar tegen een kleine meerprijs kunnen wij elke polycarbonaat kanaalplaat ook exact voor u op maat zagen. Lichtstraat zelf maken of polycarbonaat platen bevestigen.


Wij hebben een ruime keuze in aluminium profielen voor glas op polycarbonaat. Zoek naar terrasoverkapping op maat op de nieuwe KensaQ. Houten Afdak Compleet voor een Scherpe Prijs: Bestel nu!


Groot aanbod terrasoverkappingen!

Deze exclusieve en elegante terrasoverkapping past bij elke bouwstijl, de combinatie van sterke aluminium profielen en een strakke verfijnde afwerking zorgen ervoor dat deze overkapping bij Terco een topper is ! Wilt u bij uw aanbouw veranda aan uw woning of bij uw terrasoverkapping doorschijnende polycarbonaat plaatsen? Lees dan ons handig stappenplan hoe u onze hoogwaardige polycarbonaat constructie zelf kunt plaatsen. De terrasoverkappingen zijn voorzien van een CE-markering, en voldoen daarmee aan de Europese bouwnormen. Er zijn verschillende typen dakplaten van polycarbonaat of glas beschikbaar. Daardoor heeft u de keuze tussen een hoge lichtdoorlating of juist voor een zon- en warmte werend dak.


De kanaalplaten zijn verkrijgbaar in de materialen polycarbonaat en acrylaat. Hiddink polycarbonaat heeft precies de polycarbonaat platen en de aluminium profielen die u nodig heeft voor het waterdicht maken van uw houten overkapping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.