woensdag 13 juli 2016

Robs grote tuinverbouwing overkapping

Robs Tuinverbouwing Lampen bij Lampenlicht. Vandaag Besteld = Morgen in Huis! Geniet van de charme van hout dankzij onze landelijke en moderne overkapping. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Zelfbouw Douglas Overkapping.


Rob Verlinden en zijn team pakken tuinen aan die een flinke verbouwing nodig hebben. Van kleine tot grote tuinen en van schooltuinen tot daktuinen. In bijna elke aflevering spot je de prachtige producten van NuBuiten.


Bekijk de afleveringen en doe inspiratie op! Vanaf nu zijn gloednieuwe afleveringen van De Grote Tuinverbouwing op SBSte zien. Naast het bekende format waarin de woonkamer en tuin een complete make-over krijgt, zijn er wat veranderingen.


Zo is het team uitgebreid met stylistes Anne Pater en Rosanne Weerheim, zij geven creatieve en groene DIY-tips die mensen zelf thuis makkelijk kunnen toepassen. Maatwerk overkapping uitgevoerd met afgeronde staanders en afgeronde goot. Kees en Margriet hebben een vleesverwerkingsbedrijf overgenomen en werken sindsdien dag en nacht, hierdoor gebeurt er al jaren niets meer aan de tuin!


Kees wil dolgraag een terrasoverkapping waar ze heerlijk kunnen ontspannen. Rob maakt een overkapping en zet er een terrashaard bij, zodat ze ook in de winter lekker kunnen genieten. Robs Grote Tuinverbouwing is terug in een nieuw jasje: De Grote Tuinverbouwing. Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om een groene en duurzame leefomgeving voor jong en oud te maken. Rob en zijn team hebben afgelopen weekend weer een ‘Kleur je Leven’ gedraaid ! Deze keer was er een extreem grote overkapping te zien van maar liefst meter, bestaande uit twee delen: de helft overkapping , de andere helft tuinkamer.


De volledige overkapping is voorzien van zonwering, ideaal om de warmte te regelen in een tuinkamer. Net als Rob , is ook Markilux een begrip, maar dan in zon-, wind- en regenoplossingen met doek. Kant en klaar haag concept, Quick Hedge bij SBS6! QuickHedge wederom te zien zijn bij Rob de Tuinman. In deze aflevering van Robs grote tuinverbouwing wordt een blokhut met overkapping uit de Infinity serie van Bearcounty - Universo geplaatst.


Rob speelt open kaart over zijn gezondheid. De 66-jarige tv-tuinman maakt nog altijd lange dagen. Hij is voor dag en dauw in touw voor de opnames van zijn Robs grote tuinverbouwing waar hij bekend staat als de pitbull : zodra Rob zich ergens in vastbijt, laat hij nooit meer los tot de klus geklaard is. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.


Rob ’s Grote Tuinverbouwing Afl. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra zich aan bij het huidige team. Inge is een grote fan van het programma en kijkt wekelijks. Deze pin is ontdekt door Brandy Zwicker.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Wij zullen komend seizoen wekelijks te zien zijn met schuttingen, terrassen, overkappingen en meer! Rob , Jorna en Jeremy gaan iedere week op pad om een tuin in Nederland een complete metamorfose te geven!


Lodewijk en Ivo gaan meteen de tuin in, Anne of Rosanne pakken de styling aan de binnenkant van het huis aan en Jeremy Vermolen kookt iets lekkers voor iedereen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.