dinsdag 26 juli 2016

Serre rijtjeshuis

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten.


Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked.

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Hoe laat je de serre aan de tussenwoning plaatsen? Serre aan rijtjeshuis afwerken. Zit de serre aan slechts een kant vast aan de woning, of bouw je de serre tussen de muren van je buren in?


Je kunt deze serre op maat laten bouwen aan je woning of een prefab serre kiezen. Laat je vrijblijvend adviseren over alle mogelijkheden door een vakman.

De kosten van een serre zijn lager dan een aanbouw maar zijn afhankelijk per situatie. Het is eigenlijk een keuze die vaak gemaakt wordt met het verschil in offertes naast elkaar. Een ander idee is een serre. Deze bestaat uit een betonnen ondergron een metalen frame en glaselementen.


Een simpele constructie om een mooie ruimte in te richten die grenst aan de tuin. Een manier die ruimte maakt voor bijvoorbeeld een grote eetkamer maar die geen grote verbouwing vraagt. De serre zou ongeveer m diep moeten worden, over de hele breedte van het huis (binnenmaat m.) Aan de linkerkant staat de uitbouw van de buren (m blinde muur) aan de rechterkant staat nu de schutting, die dan weggaat. Natuurlijk is de kunststof serre dan ook een optie maar soms wilt men nu eenmaal liever een (duurdere) serre die voor hun gevoel meer ‘echt’ een toevoeging aan het huis is dan een serre.


Die serre in (meestal) aluminium wordt dan meer als wintertuin gezien en een aanbouw met steen of houten opgebouwd is ‘meer dan alleen glas’. De aanbouw van een serre aan zowel een rijtjeshuis als vrijstaande woningen heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling gemaakt ( vooral bij nieuwbouwwoningen). Waar vroeger de serres altijd op maat gemaakt werden zijn er nu prefab, kant en klaar, goedkope oplossingen die relatief snel aan de woning geplaatst kunnen worden. PRIJZEN SERRES , TUINKAMERS EN AANBOUWEN.


De prijs van een serre , tuinkamer of aanbouw hangt af van vele factoren, zoals de afmetingen en eventuele extra opties zoals spotjes, schuifhorren of een zonwering. Om u toch een indicatie van een serre , aanbouw of tuinkamer prijs te geven vind u hieronder een tweetal voorbeelden. Wist u tevens dat met een serre de waarde van uw woning stijgt?

Investeren in een serre is dan ook zeker de moeite waard. Jouw officiële ticket retailer! De glazen serres van Tuinmaximaal zijn voordelig geprijsd en van hoge kwaliteit. Haal het beste uit je sightseeing! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Deze serre biedt genoeg ruimte om gezellig met vrienden of familie aan tafel te dineren. Het laten plaatsen van een prefab serre van gemiddelde grootte kost gemiddeld € 13. Grote prefab serre Een riante prefab serre van mzorgt voor een compleet nieuwe leefruimte aan je woning.


Een serre geplaatst als volledige uitbouw op het huis, zeer mooi weg gewerkt met veel glas om dat beetje extra lichtingval te krijgen. Afhankelijk van hoeveel je uit wilt geven kun je kiezen voor het één of het ander. Een serre geeft je natuurlijk ook standaard meer ruimte zodat het mogelijk is om bijvoorbeeld in de winter lekker ‘buiten’ te zitten. Een relatief eenvoudige aanbouw achter een rijtjeshuis , daar valt geen succesvol bezwaar tegen te maken. De keuze tussen een uitbouw of serre kan dan ook een flinke afweging wezen omdat het bouwen van een serre veel goedkoper is dan die van een uitbouw.


Daarnaast zorgt een serre ervoor dat er meer daglicht uw woning kan binnendringen, er komt meer zon uw woning in. Veel mensen waarderen dit en bovendien wekt dit de indruk dat de woning groter is. Van idee, naar schets en realisatie.


Wij helpen jou met het realiseren van je droomproject.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.