donderdag 7 juli 2016

Showroom tuinen

Ruime keuze tuinartikelen online. Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen.

Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Van tuinhout tot sierbestrating! Een tuin voor iedere stijl Bekijk, ervaar en beleef de mogelijkheden In de showroom vindt u een bijzonder uitgebreid assortiment van bekende fabrikanten als Tierra Outdoor, Hartman, Woodvision, Aluxe en Inlite. Tuinmaximaal heet u van harte welkom in onze showroom van 500m² in Eindhoven.


Loop zonder afspraak binnen voor een vrijblijvende offerte. Haal snel uw bestelling af in het magazijn. Inspiratie nodig voor de aanleg van uw tuin ? Kom langs of bekijk alles online.

In onze showroom kan u kiezen uit een breed gamma aan tegels. Met zoveel keus kunt u in onze “sfeertuinen” de nieuwste ideeën opdoen. Wij nemen voor u graag de tijd om onze kennis met u te delen en voor u uw droomtuin te kunnen realiseren. Welkom bij TuindeLuxe, de showtuin voor al uw tuinideeën. De showroom Laat u in onze grote buitenleven showroom inspireren door alle mogelijkheden.


U bent dagen per week van harte welkom, dus ook op zaterdag kunt u bij ons op uw gemak inspiratie opdoen voor uw tuin. Persoonlijk advies Onze experts gaan graag met u in gesprek om erachter te komen wat uw wensen zijn. Naast wat wij onze showroom digitaal delen, raden wij u aan om een keer een kijkje te nemen in onze showroom ! Bekijk meer ideeën over Tuin , Tuintegels en Tuinontwerp.


Uit eigen voorraad geleverd. Steeds meer en vaker willen we onze tuin een persoonlijk tintje meegeven. Dat kan op allerlei manieren. Allereerst door vormgeving en beplanting en daarna met de accessoires, verlichting en potterie.


Onze showroom is de trots van ons bedrijf. U vindt er tuinmeubelen, tuinaccessoires en tuindecoratie die u niet overal vindt. Bijzondere producten waarmee u uw tuin helemaal naar eigen smaak inricht. Onze experts op het gebied van tuininrichting en styling zorgen voortdurend voor een verrassen kwalitatief aanbod.


Keukens vindt u bij ons in alle soorten en maten. Eén ding hebben ze gemeen: kwaliteit.

Het zijn allemaal A-merk keukens. Wat bovendien belangrijk is: dat u de keuken kiest die u mooi vindt. Die naadloos aansluit op uw woning én op uw wensen.


Bezoek onze showroom en u zult zich verbazen over het assortiment. Mocht u zelf nog een inspirerende locatie zoeken informeert u dan naar de mogelijkheden voor een eigen showroom of bedrijfsruimte bij Sluistuinen. De sfeervolle locatie is zeer geschikt voor de presentatie van uw product, ontvangen van uw klant of verzenden van uw webshopartikelen. Samen brengen we uw droomtuin tot leven. Op deze website geven wij jou alvast een indruk van ons bestrating en tuinmaterialen assortiment.


Wij hebben tevens inspiratie tuinen gecreëer zodat je inspiratie kunt opdoen voor jouw eigen tuin. Bestel uw terrasoverkapping als bouwpakket of laat de montage verzorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.