vrijdag 8 juli 2016

Groot opblaas zwembad

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment opblaasbare zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! De beste opblaasbare zwembaden. Laat je inspireren door het aanbod. De nieuwste opblaasbare zwembaden.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Betaalbare opblaasbare zwembaden. Vind items binnen jouw budget. Korting op opblaasbare zwembaden. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Jouw nieuwe favoriete Opblaaszwembad kopen?


Opblaasbaar zwembad extra sterk Opblaasbaar zwembad van Intex. De Super-Tough wanden zijn driedubbelsterk, lagen materiaal voor extra sterke en extra lange levensduur van dit grote opblaasbaar zwembad. Het handige leegloopventiel kan op de tuinslang worden aangesloten, het water kan in iedere gewenste richting worden afgevoerd.


Een ander voordeel van een opblaas zwembad is dat deze zeer snel op te zetten is.

U pakt het zwembad uit, blaast deze op (met een elektrische pomp is het binnen no-time gebeurd) en vullen maar. Groot intex zwembad voor thuis! Bestel uw super groot zwembad vandaag nog en ontvang een flinke korting!


Weliswaar neemt de populariteit van het inbouwzwembad en opzetzwembad toe, maar deze is lang niet op het niveau van het opblaasbaar zwembad. Een opblaasbaar zwembad kenmerkt zich door de opblaasbare zijwanden. Bij veel opblaasbare Intex zwembaden kan ook de boden op geblazen worden, of is het opblaasbaar zwembad voorzien van een opblaasbaar dakje. Opblaasbare zwembaden zijn al te koop voor een spreekwoordelijke appel en een ei.


Daarom biedt een opblaas zwembad veel zwemplezier voor weinig geld. Als u snel een zwembad wilt hebben, wat ook supersnel neergezet kan worden, kies dan voor een opblaasbaar zwembad. Dit Bestway opblaas zwembad met regenboog kleuren blauw, groen, lila en geel is het perfecte kinderzwembad voor een zomer vol spetter plezier! De ringen van het zwembad zijn eenvoudig op te pompen (pomp niet inbegrepen) en worden stevig afgesloten met veiligheidsventielen. Een familiezwembad is een extra groot zwembad waar u met een grote groep mensen in kunt zwemmen.


Dit Intex opblaas zwembad is gemaakt van stevig vinyl. Het ronde zwembad heeft een ingebouwde loungestoel en bekerhouders. Daarnaast is het bad voorzien van een aftapplug. Het Intex bad wordt geleverd Inclusief reparatiesetje. Dit stijlvolle en unieke zwembad , gemaakt van gedegen materiaal, kan tot 7L water bevatten.


Het zwembad kan snel en makkelijk opgezet worden.

Het heeft een ingebouwde sproeier en een geïntegreerd comfortabel. Waterplezier voor het hele gezin! Dit zwembad is daarvoor uitermate geschikt! De brede zijwanden zijn extra stevig en comfortabel en nodigen uit om heerlijk tegen te zitten en te relaxen. Het bad bestaat uit luchtkamers, elk voorzien van een combo-ventiel, wat ervoor zorgt dat het opblazen en leeglopen nog makkelijker en sneller gaat!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Wilt u snel en eenvoudig een zwembad in de tuin? Dan is een opblaasbaar zwembad de beste optie. Het opblazen en vullen met water is in een handomdraai gedaan, zodat de waterpret meteen kan beginnen! Opblaaszwembaden zijn er in alle formaten, van een compact babyzwembad tot een groot exemplaar voor het hele gezin.


Spelen met water doet het altijd goed. En het is dan ook heerlijk om een opblaasbaar zwembad in je achtertuin te hebben. Of dit nu een klein zwembadje is van de Action van nog geen meter doorsnede voor je baby, een opblaasbaar zwembad met glijbaan voor je peuter of kleuter of een groot zwembad waar ze heerlijk in kunnen spartelen. Zo kun je een groot zwembad in de tuin nemen, maar kun je ook kiezen voor een klein opblaasbaar zwembad die je meeneemt voor de kleintjes wanneer je op pad gaat.


De show stelen in het zwembad ? Met onze opblaasfiguren heb jij het mooiste figuur van het hele zwembad ! Ga je voor een stoere krokodil, een schattige eend of toch een lekkere donut? Onze opblaasfiguren zijn al geschikt voor de allerkleinsten, maar natuurlijk ook voor volwassenen. Sterke kwaliteit van intex.


Vandaag bestellen, morgen in huis! Kijk op onze site voor dez. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Een Gre of Bestway zwembad met of zonder zwembadpomp vind je bij Praxis.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Met zwembad toebehoren, zoals chloortabletten, zwembad afdekzeilen en een warmtepomp voor je zwembad , maak je je zwembad helemaal compleet. Kit groot opblaasbaar ovaal tuin zwembad , grijs, 732x360x122cm, met fi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.