vrijdag 22 juli 2016

Voorbeeld achtertuin

Zoek naar tuinontwerpen voorbeelden. Dan is het belangrijk om te weten wat je wel en niet wil. Bekijk deze voorbeeldtuinen om inspiratie op te doen. Achtertuinen zijn in alle vormen en maten.


Bekijk het bord Kleine tuin ontwerpen van dosschepleister op Pinterest.

Bekijk meer ideeën over Tuin, Kleine tuin ontwerpen en Tuin ideeën. Bezoek onze referentiepagina’s en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen, klassieke tuinen, dakterrassen, bestrating, beplanting. Ideeën en inspiratie voor de achtertuin ! We hebben enkele achtertuin voorbeelden voor je, het beeldmateriaal is afkomstig van Lensen Hoveniers. Op zoek naar voorbeeldtuinen?


Doe inspiratie op met de voorbeelden van verschillende tuinen! Deze tuinen zijn stuk voor stuk door ons gerealiseerd.

Per voorbeeldtuin geven we een korte beschrijving van de elementen in de tuin. Ook vind je hieronder enkele tuinontwerp voorbeelden. Lees verder en laat je inspireren door onze voorbeeldtuinen. Foto’s en voorbeelden sierbestrating.


Op deze pagina vindt u enkele tuinen, opritten en terrassen ter inspiratie voor uw eigen tuin, terras of oprit. Hieronder diverse tuinontwerpen van kleine achtertuin tot landgoed en van prieel tot vijver Tuinontwerpen Vrijstaande woningen: tuinontwerpen middelgrote tuinen Tuinontwerpen kleinere tuinen Tuinontwerpen landelijke tuinen Tuinontwerpen landgoederen Tuinontwerpen Villa tuinen Tuinontwerpen bedrijfstuinen Tuinontwerpen recreatie terreinen. Mooie achtertuin in Spijkenisse met een groot terras, diverse bloembakken, waterelement en als beplanting verder taxushagen en oa diverse siergrassen.


Hieronder een aantal tuinen, klein voortuintje met witte accenten, daarna een tuin met een koivijver in Dordrecht en dan een tuin met RVS spiegel-vijver. Inspiratie voor je eigen tuin kun je het beste halen uit goede bestaande tuin voorbeelden. We zetten voorbeelden van tuinen voor je op een rij.


Op deze pagina treft u foto’s en voorbeelden van achtertuinen waarvan de aanleg en tuinontwerp van Kasbergen hoveniers is. Bestrating, plantwerk, schuttingen, tuinverlichting enz. Als het lekker weer is, dan zitten de meeste mensen in de achtertuin. Heb je geen achtertuin , maar wel een voortuin, dan kan het een goed idee zijn om een lekker plekje in de voortuin te creëren, zodat je daar kunt zitten en chillen.


Plaats een eenvoudig bankje of enkele tuinstoelen.

Ook voor deze laatste truc hebben we weer twee voorbeelden van bestrating voor een kleine tuin voor je klaargezet. Voorbeelden van bestrating voor een kleine tuin: voorbeeld 6. Het eerste voorbeeld laat een combinatie zien van een diagonale lijn en een slingerpad. Hierdoor lijkt het pad extra lang en lijkt de tuin ook een heel stuk langer. De achtertuin is de plek om uw droomtuin te realiseren.


In iedere gewenste stijl en binnen ieder gewenst budget. En om de achtertuin goed aan te kunnen leggen is een tuinontwerp, op maat gemaakt, noodzakelijk. Dit is dus even genieten, wat een mooie tuin voorbeelden. En zeker hele leuke en mooie ideeën. Helaas hebben we hier Zevenblad in de tuin, sinds jaar.


Ik ben alles steeds maar aan het wegtrekken in de hoop dat het zevenblad de geest geeft. Het bepalen van de bestrating in uw tuinontwerp kan lastig zijn. Om u te helpen bij het opdoen van inspiratie, heeft Excluton een groot archief aangelegd met voorbeelden van toepassingen.


Wij tonen u een diversiteit aan tuinen en de materialen die hierin zijn gebruikt. Uit alle tuinideeën en -trends kun je voldoende tuininspiratie halen om ook jouw tuin te veranderen in een prettige leefruimte! Wilt u de achtertuin laten bestraten en bent u benieuwd naar de kosten?


Houd er rekening mee dat deze deels afhankelijk zijn van de mate van complexiteit. In de achtertuin leven we ons doorgaans meer uit dan in de voortuin, waardoor de kosten op kunnen lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.