woensdag 13 juli 2016

Steigerhout tafel steigerbuis

Geniet ook van onze speciale Kortingsactie. Bestel snel en pak de korting! Snelste levering in de Branche! Ook steigerhouten meubelen op maat binnen weken bezorgd! Kwaliteit uit eigen Fabriek.

Wij leveren Complete paketten die u niet hoeft samen te stellen! Haal vandaag nog die nieuwe Tafel in huis. Een hele mooie, stoere tafel met een tafelblad van steigerhout of eikenhout en een onderstel van steigerbuizen.


Zowel voor binnen als buiten te gebruiken. We kunnen de tafel geheel op maat maken. Steigerhout staat bekend om zijn stoere robuuste karakter.


Deze robuuste steigerhouten tafel heeft een blad van steigerhout en een onderstel van steigerbuizen.

Tafel zwarte steigerbuis met een oud steigerhouten blad. Omschrijving Deze tafel is gemaakt van gebruikt of nieuw steigerhout met zwart steigerbuis als onderstel (ook op wielen verkrijgbaar). Heeft u een grote of een kleine tuin? De steigerhout tafel voor buiten maken wij voor u op maat.


Steigerbuis Tafels Samengesteld uit stalen steigerbuizen en gegalvaniseerde buiskoppelingen en voorzien van een prachtig steigerhouten tafelblad. Het tafelblad is al voor u gemonteerd en met de meegeleverde handleiding is het onderstel eenvoudig te monteren. Jouw steigerhouten bureau Morris met steigerbuis onderstel is gewoon uniek!


Het steigerhouten bureau Morris met steigerbuis onderstel op de foto heeft de afmeting van 2x 1x cm. Doe-Het-Zelf bouwpakket tafel bestaande uit een blad van oud of nieuw steigerhout hier kan een keuze uit worden gemaakt en een onderstel van steigerbuizen op maat gezaagd en steigerbuis koppelingen. De tafel kan voor binnen of buiten worden gebruikt. H Verbindingslatten 30x62x780mm.


Montage van het frame voor een tafel van steigerbuis en buisverbinders is super simpel. Verwacht géén handleiding met stappen die voor een kind duidelijk zijn. Vergroot de bouwtekeningen voor een duidelijke blik op alle onderdelen voor de tafel. Vind steigerhouten tafel als je nu zoekt.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

TIP: Bescherm je tafel met een behandeling! Staat je gewenste maat er niet bij of heb je andere wensen? Neem dan contact met ons op!


Voor ieder interieur de perfecte steigerbuis tafel , ruime keuze en scherpe prijzen. Maatwerk mogelijk, handgemaakt in Nederland! Eettafel steigerbuis , gemaakt van steigerbuizen en steigerhout. Onze producten zijn handgemaakt, hierdoor kunt u uw tafel precies zo laten maken zoals u dat voor ogen heeft.


Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. Deze steigerbuis tafel Morris met steigerbuis onderstel en steigerhouten blad maken we helemaal voor je op maat. Het onderstel is gemaakt van echte steigerbuis en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Unieke planken waarvan geen één gelijk van uiterlijk of kleur is.


Het blad wordt gemaakt van steigerhouten planken. Daarom is het nog steeds de trend van dit moment! Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af. Zelf een mooie tafel of stoer onderstel maken van steigerbuizen?


Bekijk dan eens de mogelijkheden die steigerbuis en buiskoppelingen u bieden. Alles eenvoudig zelf samen te stellen en op maat te bestellen. Natuurlijk is het een prachtige eettafel, maar een steigerbuis tafel kan ook worden gebruikt als bureau.


Dit maakt de tafel perfect om aan te werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.