dinsdag 19 juli 2016

Klassiek hekwerk

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Vind hier alles voor composteren.


Wij bezorgen door heel Nederland en België. Snelle levering, uitstekende service.

Find wilgentenen kopen vandaag! Al onze sierhekwerken worden speciaal voor u op maat gemaakt en de gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit. Voor reparatie aan uw hekwerk kunt u iedere werkdag een afspraak maken via ons kantoor of voor spoed kunt u contact opnemen via ons mobiele nummer. Bent u geïnteresseerd in één van onze producten. Mooie ronde vormen, krullen, ringen en andere fraaie versieringen.


Dit mooie hekwerk heeft een klassiek design. Het hekwerk is ontworpen om uw gazon te beschermen. De panelen kunnen horizontaal en verticaal aan elkaar bevestigd worden, hierdoor kunt u ook hoeken maken.

De toppen van het herkwerk hebben een sierlijke punt. Wij hebben een groot aanbod aan hekwerken welke allemaal vervaardigd worden in een ambachtelijke smederij. Een veelzijdig bedrijf met een compleet assortiment hekwerken.


Uw klassiek hekwerk van ALMA wordt in eigen huis vervaardigd. Ieder gewenst model, punt, krul of ander ornament wordt samen met u bepaald en samengevoegd tot een. De uitvoering in vorm en maat zijn vaak klantspecifiek en worden afhankelijk van huis en omgeving ontworpen. Deze hekwerken vinden meestal hun toepassing bij particuliere terreinen. Sierhekwerk model Limburg is een hekwerk waar design samengaat met een warme, sfeervolle en klassieke uitstraling.


Model Limburg is met recht een klassiek sierhekwerk. Hier geven wij je een impressie door een greep uit onze klassieke hekwerken en poorten te laten zien. Hoe kunnen die roesten als dit een buiten hekje is.


Frans hekwerk : Recht spijlenhekwerk met elkaar verbonden en eventueel afgewerkt met een punt in de vorm van de klassieke franse lelie. Klassiek sierhekwerk model Limburg. Buik hekwerk : Een bekende en veelvuldig toegepaste stijl voor het klassiek balkonhekwerk met de bekende rechte spijlen met een naar onder toe glooiend uitpuilende ronde vorm, die vlak voor de onderkant weer.


Wie daarin toch nog niet precies het juiste hekwerk vindt, kan ook een eigen creatie laten uitvoeren. Denk aan een sprookjesachtige binnenkomst tot aan een hekwerk die sfeer en chique uitstraalt en hiermee uw klassieke tuin compleet maakt. Wie eeuwenoude poorten bekijkt, raakt geboeid door het vakwerk.


Elk detail heeft aandacht gekregen.

Het oude hekwerk van de begraafplaats in Beilen was aan vevanging toe. De eigenaar heeft besloten deze te verangen door een klassiek hekwerk type Oxford met een hoogte van 1cm. Bent u op zoek naar een hekwerk specialist in Rotterdam voor een nieuw sierhekwerk, gaashekwerk of spijlenhekwerk? Dan zijn onze specialisten u graag van dienst. Ook voor advies op maat en vragen over de mogelijkheden over uw hekwerk project staan we natuurlijk voor u klaar.


Hekwerk Rotterdam - Slim Hekwerken. Wij hebben van dit artikel een dubbele poort, een smalle poort en een groot tussenstuk gekocht. Bleek vrij lastig in elkaar te zetten en is erg fragiel. Niet handig dus als je bedenkt waar een hekwerk voor dient!


Ging na een aantal maanden op diverse plekken roesten en het is van slechte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.