woensdag 28 september 2016

Andreas katwijk

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Door op ‘Akkoord’ te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Onze naam is verbonden aan de apostel Andreas.


De boot staat hiervoor symbool in ons logo. De naam van onze wijk is verbonden aan de apostel Andreas. Andreas , de broer van Petrus, was een visserman.

Jezus zei tegen de twee broers: “Kom, volg mij, Ik zal van jullie vissers van mensen maken. Met deze opdracht in ons achterhoofd willen wij iedereen het evangelie verkondigen. Appartement geschikt tot personen. Twaalf woningen telt het Andreashof in Katwijk aan Zee, gebouwd in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Zes huizen hebben de voordeur aan de B. Blommersstraat, zes aan de Koninginne­weg.


Dat is van buitenaf via drie poortjes toegankelijk en grenst aan de Oude of Andreaskerk en –aan de boulevardzijde– het Kerkhaventje. Om deze pagina te bezoeken moet je ingelogd zijn. Wachtwoord vergeten Klik hier om uw wachtwoord te resetten.

Net als zijn broer Petrus was hij visser van beroep. Er zijn aanwijzingen dat Jezus in het begin van zijn openbaar optreden in hetzelfde huis in Kapernaüm woonde als Petrus en Andreas. De loempiafabriek is eigendom van Wessanen (voorheen Duif) met het merk Beckers. Katwijk is de grootste Nederlandse plaats zonder spoorverbinding, er rijden alleen bussen.


Pieter Groen, Katwijk aan Zee. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief. Gebruiker zonder token kan inloggen zonder tokeninvoer.


De gegevens worden opgehaald. Een vraag over een bezienswaardigheid? Weten waar je lekker kunt eten? Je zoekt die ene bijzondere persoonlijke tip over Katwijk , Rijnsburg of Valkenburg?


Kom langs en onze enthousiaste en gastvrije medewerkers helpen je graag verder! Wij verzorgen geen kamerbemiddeling. Bekijk hier veelgestelde vragen. Het schilderen van de buitenkant van de Oude of Andreaskerk te Katwijk aan Zee, beter bekend als het witte kerkje aan de boulevar laat nog op zich wachten.


De kerk is ontdaan van haar witte kleur. Het was de bedoeling dat de nieuwe verf inmiddels zou zijn aangebracht, maar de kerkvoogdij van de hervormde gemeente stelt dat nog uit. Eind maart volgend jaar is de herinrichting van het Andreasplein en de Princestraat helemaal klaar.

Het autoluwe centrum is dan veel meer een wandelpromenade. Onze beroepskrachten en vrijwilligers vormen samen de kracht van Welzijnskwartier. Zij zorgen dat Welzijnskwartier passende activiteiten en diensten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.