donderdag 8 september 2016

Zwembad voor kinderen

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Bespaar tot wel via kiesproduct. Fijn voor oudere kinderen , maar vooral ook voor de kleintjes.


Dit zwembad heeft namelijk een echt Nijntje-bad. En wij kunnen je verzekeren: daar wil jouw peuter niet meer weg.

In dit zwembad is voor jong en oud ook van alles te doen. Het zwembad bevat namelijk een peuter- en kleuterbad. Voor de grotere kinderen is er een glijbaan met visuele effecten. Ook leuk: om sommige dagen kan je er discozwemmen. Vrij zwemmen kan in het recreatiebad en in het wedstrijdbad.


Naast recreatief zwemmen voor kids die al kunnen zwemmen zonder bandjes bieden wij uiteraard ook zwemlessen aan. Of laat uw kind lekker los gaan tijdens de Kidsclub of het discozwemmen.

Deze staan bekend vanwege het vakmanschap en het grote plezier. In onze zwembad winkel bieden wij een ruime keuze goedkope zwembaden in diverse afmetingen. Er zijn kleine zwembaden voor de kleintjes en grote zwembaden voor de hele familie. Al in het bezit van een zwembad ? Met een afdekzeil blijft je zwembad goed beschermd tegen vuil.


Een filter of pomp helpt om het zwembadwater schoon te houden. En zodra je merkt dat je kindje net grààg kopje onder gaat, is hij klaar voor het grotere werk: de reuzenglijbanen in de subtropische zwembaden of de golven in de zee. Uit Met Kinderen , voor een leuk zwembad in Nederland.


Op UitMetKinderen staan ze netjes per plaats of provincie op deze pagina. Onze lezers hebben de allerleukste tips gegeven en deze hebben wij in een blog verzameld. Nog meer plezier rondom het zwembad!


Voor kinderen zijn er opblaasbare zwembanden, dieren en luchtbedden. Kinderen hebben daarnaast ook altijd veel plezier met snorkelen of waterpistolen. Voor de veiligheid van kleine kinderen is het verstandig om zwembandjes om te doen, deze vind je ook terug bij het waterspeelgoed.


In Dongen, een dorp vlakbij Tilburg, ligt een mooi gezondheidscomplex, dat De Vennen heet.

In De Vennen is een mooi zwembad gevestig dat voor kinderen een onuitputtelijke bron van plezier vormt. Met een mooie waterval, buitenbad met stroomversnelling en coole glijbaan zullen je kids zich hier wel vermaken! Vanaf vier jaar kun je jouw kind inschrijven voor zwemles. Ontworpen voor jonge kinderen van tot jaar, voor eindeloze waterpret. Voor alle zwemlessen geldt een wachttijd.


De Tidipool is ook makkelijk te vullen en te vervoeren dankzij de waterdichte tas. Er is een zwemgedeelte dat speciaal is ontworpen voor jonge kinderen en baby’s. Het heeft glijbanen en een pierenba en is de ideale plaats om met de kinderen in alle veiligheid waterpret te beleven.


Ga lekker liggen in een van de ligstoelen in de schaduw van de palmbomen en doe in alle rust een. U kunt kinderen vanaf jaar opgegeven met een voorkeur voor dag. Wij hanteren een wachtlijst op leeftij ongeacht de inschrijfdatum staan de oudste kinderen altijd bovenaan de wachtlijst. Zwembad en glijbanen voor de kinderen.


Twee maal per week worden er zwemlessen aangeboden. De Heerenduinen biedt zwemles op maat met veel persoonlijke aandacht voor uw kind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.