woensdag 28 september 2016

Loungeset tuin grijs

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Bestel Loungeset Grijs bij fonQ. Kies uit 1producten vanaf € 1196. Door de klassieke en stijlvolle uitstraling is de Sahara Gibson loungeset geschikt voor elke tuin.


Loungeset tuin grijs

Door vorige beoordelingen was ik een beetje huiverig voor het in elkaar zetten maar ik heb het in mijn eentje gedaan. Grijs is een neutrale kleur en kan op ieder balkon en tuin geplaatst worden. Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u een zeer ruim assortiment grijze loungesets. Voor ieder gezelschap heeft Kees Smit Tuinmeubelen een grijze loungeset in haar assortiment. Onderhoud van een loungeset.


Het onderhouden van een loungeset is belangrijk voor het verlengen van de levensduur. Afhankelijk van het materiaal van een loungeset zijn verschillende manieren mogelijk om je set schoon te houden of schoon te maken: Wicker is eenvoudig schoon te maken met warm water, zeep en een borstel. Zo bestaat de optie om er ligstoelen van te maken, maar bijvoorbeeld ook een tweezitsbank met hockers die kunnen fungeren als extra zitplekken. De Loungeset Santiago Grijs Wicker Modulair bestaat uit hoekstukken, hockers, een tafel en bijpassende kussens. De Alba loungeset van Central Park is door zijn prijs-kwaliteitverhouding een echte favoriet!


De loungeset biedt plaats voor personen en bestaat uit een 2-zitsbank (72x132xH62cm), een 3-zitsbank (72x202xH62cm) en een salontafel (60x60xH30cm). Doordat de hoekbank uit delen bestaat, is deze makkelijk te vervoeren. Ben je op zoek naar een loungeset grijs voor in de tuin ? Neem dan eens een kijkje in het veelzijdige loungeset aanbod van Tuinmeubelland. Grijze loungeset kopen bij Tuinmeubelland? In deze categorie vind je een grote collectie grijze loungesets, waar je vanwege de uitstekende kwaliteit, jarenlang plezier van hebt.


Dit is een combinatie van een tuinset en een loungeset. Het heeft het comfort van een loungeset , maar heeft de hoge zit van een tuinset, waardoor je comfortabel kan dineren in de tuin. Tuinset schoonmaken en onderhouden.


Loungeset tuin grijs

Jouw tuinset behoudt zijn kwaliteit langer wanneer je het goed onderhoudt. In principe vereisen deze sets minimale aandacht. Een loungeset is een complete set van loungemeubelen zodat je heerlijk in de tuin kan relaxen. Loungesets passen in iedere tuin doordat ze in vele soorten en maten beschikbaar zijn.


Varianten met een hoge eettafel zorgen ervoor dat de set gebruikt kan worden voor een zomers diner. Heb je de kleur ook al in gedachte? Ga jij voor kussens in de kleur grijs , antraciet of zand?


Dan is het een kwestie van jouw favoriete loungeset tuin bestellen, op werkdagen voor 12. En het heerlijke genieten kan beginnen. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Groot assortiment Loungesets. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Met een heerlijke loungeset wordt het de hele dag genieten in je tuin. Bij Intratuin vind je Lounge tuinsets in vele soorten en maten, van wicker tot hout en aluminium, loungesets voor groten en kleine tuinen of het voor op het balkon! Altijd met heerlijke dikke kussens voor de beste comfort en met een luxe uitstraling.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De loungeset is gemaakt van gemêleerd grijs wicker waardoor het een rustige, tijdloze uitstraling heeft en dus altijd in uw tuin past.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het voordeel van deze set is dat u deze kan indelen naar uw wens door de losse elementen waar de set uit bestaat (zie afbeeldingen). Tuin loungesets in alle soorten en maten. Iedere tuin of balkon is anders en vraagt om een eigen inrichting.


Loungeset tuin grijs

Bij een grote tuin kun je gemakkelijk een grote tuin set plaatsen. De Loungeset Torino Antraciet Wicker is een complete set inclusief bijpassende kussens en een hocker, die als poef maar ook als tafel kan worden gebruikt. De loungehoekset maakt deel uit van de serie Torino en kan gecombineerd worden met bijpassende stoelen. Kortom, deze loungeset is een goede toevoeging aan je tuin , veranda of dakterras!


Zo zorgen ze voor veel sfeer in de tuin of op het terras. Daarnaast is het materiaal ook erg onderhoudsvriendelijk en weerbestendig. Hierdoor kun je de loungeset altijd buiten laten staan en heb je er jarenlang plezier van! Onze wicker loungesets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder grijs , zwart en bruin. In ons assortiment hebben we loungesets in diverse kleuren en materialen, zoals aluminium, steigerhout en wicker loungesets.


Loungeset tuin grijs

Je wilt natuurlijk dat je loungeset mooi staat in je tuin , maar ook dat hij bestand is tegen diverse weersomstandigheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.