maandag 19 september 2016

Automatische tuinslang

Grootste aanbod tuinartikelen. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs.

Bestel de XXL uitrekbare tuinslang nu met korting! Tuinslangen voor 22u bestel morgen in huis. Bekijk ons ruime assortiment! Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Met de Flexi Wonder tuinslang Pro hoef je je geen zorgen meer te maken dat je tuinslang in de knoop raakt. Wanneer er water in de tuinslang komt zet de tuinslang uit, zodra het water weer uit de tuinslang loopt zul je zien dat de tuinslang weer terug krimpt naar de oorspronkelijke grootte. Handige Gude 30-2-½“ tuinslang haspel meter.


Beëindig het vervelende en vermoeiende oprollen van tuinslangen , dit zal deze automatische slanghaspel voor u overnemen.

Met de meter lengte bereikt u iedere hoek van uw tuin. De automatische tuinslanghaspel heeft een lengte van meter. Dit maakt hem ideaal om water te geven in kleine tot middelgrote tuinen. Je moet uiteraard wel over een muur beschikken om de box aan te bevestigen. De voordelen van de muurhaspel met tuinslang : De wandslangenbox wenkt tot 180° voor een groot bereik, zonder knik in de slang.


Met de wandslangenboxen uit de automatic-serie van Gardena is dit verleden tijd. Voor het water geven van alle planten in de tuin heb je een tuinslang nodig. De eerste afweging die je moet maken bij het kopen van een tuinslang is die tussen een losse waterslang of een tuinslanghaspel. Bij tuinslanghaspels heb je weer keus uit een compacte slangenhouder of een muurhaspel.


Op deze pagina vind je alle tuinslangen uit ons. De Gardena Roll-up m Automatic met Broes is een slanghapsel waarbij de meegeleverde tuinslang van meter automatisch oprolt wanneer je kort aan de slang trekt. De slanghaspel heeft een geïntegreerde slanggeleider die ervoor zorgt dat de slang gelijkmatig om de haspel rolt.


Een tuinslang netjes opbergen is voor iedere tuinier een vervelend klusje. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen zoals een wandslanghouder die je helpen bij het opruimen van je tuinslang. Hieronder vind je een groot aanbod van wandslanghouders en slangenwagens die geschikt zijn voor vrijwel ieder type tuinslang. GARDENA heeft alles voor het bewateren van jouw tuin.


Ontdek alle tuinslangen , druppelsystemen, sprinklers, besproeiingscomputers en nog veel meer. Specialistisch advies nodig? Het grootste online winkelcentrum.

De webshop voor uw Tuinieren. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De haspel kan aan de muur worden. Hierdoor heb je nooit een tuinslang die in de weg ligt. Er zijn haspels met en zonder tuinslang , van verschillende materialen en capaciteiten qua hoeveel meter tuinslang ze kunnen opslaan.


Automatische tuinberegening is een ideale oplossing om uw tuin op het juiste tijdstip van water te voorzien. Met automatische beregening in uw tuin kunt u blijvoorbeeld zorgen dat u sproeit om vijf uur smorgens waardoor de plant het water maximaal kan benutten. Een goede tuinslang kiezen voor jouw tuin kan best lastig zijn.


Dan helpt het misschien om te kijken welke tuinslangen andere klanten hebben gekozen. Zo wordt je keuze weer ietsje gemakkelijker. Wanneer je het jezelf helemaal gemakkelijk wilt maken, kun je ook kiezen voor een automatisch systeem. Verdeel daarbij meerdere sproeiers door de tuin. Wanneer de tuinsproeier eenmaal staat, hoef je zelf namelijk niet meer rond hoeft te lopen met de tuinslang.


De tuinslang rolt zich na gebruik automatisch op in zijn stevige wandslangenbox. Wanneer de tuinslanghaspel aan de muur hangt, is de tuinslang soepel en tot iedere lengte uit te trekken en vast te zetten. Muurhaspel met automatisch slangoprolsysteem Doordat deze Gardena wandslangenbox is uitgevoerd met een automatisch oprolbaar slangmechanisme heb je nooit meer te maken met een tuinslang die in de knoop zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.