vrijdag 16 september 2016

Best to buddha

Mega Mindy pak nú extra voordelig. Nieuwe best to buddha ring george van bali uit de saraswati fabriek. Inclusief het originele doosje. Wij begrijpen dat en doen er alles aan om jou de beste service te bieden met onze sieraden webshop.


Bij vragen, tips of opmerkingen staan wij altijd voor je klaar. Wij zijn pas tevreden als jij geniet van je sieraad.

Armband Chain, zilver, Best to Buddha eigen logo. Vanuit Sanur zijn wij vertrokken met de bus naar het paleis en apenbos in Ubud. We mochten op ons gemak lopen door het atelier en natuurlijk de sieradenwinkel. Dus waar normaal op het plaatje buddha to buddha staat, staat nu Best to Buddha. Vele vinden dit een probleem, wij niet.


Armbanden zilver 9sterling eigen import logo, door de makers best to buddha , ivm stoppen leuke kortingen. Bekijk alles met best to buddha ! Tweedehands en Nieuwe Sieraden, Tassen en Uiterlijke verzorging op Marktplaats.

Ook Bedels, Horloges, Leren tassen, Parfums en. Best to buddha armband is nog zo goed als nieuw heb ik in bali gekocht maar is mij te klein helaas. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Zilveren sieraden gemaakt door de beste zilversmeden uit Azië. In onze webshop vind je namelijk een uiteenlopend aanbod van de beste sieraden van Buddha tot Buddha. Neem een kijkje in ons assortiment en laat je overweldigen.


Saraswati Silver zette de lijn voort onder de naam Best to Buddha. Deze Buddha 3Dunia Hammered Matt ring heeft een gehamerd ogend design. Aan de binnenzijde staat het logo.


Stel jouw eigen Buddha Dunia combinatie samen met meerdere ringen uit deze serie. Kijk ook bij de Buddha tot Buddha Dunia armbanden! Leverbaar in de maten - 16. Nu GRATIS verzekerde verzending in NEDERLAND!


BUDDHA TO BUDDHA sieraden bestaan uit ringen, kettingen en armbanden. Buddha to Buddha armbanden en ringen zijn online verkrijgbaar bij JuweliersWebshop. De eigenaar had de samenwerking met deze fabriek stop gezet.


En nu zijn ze zelf verder gegaan onder de naam BEST TO BUDDHA.

Maar de sieraden zien er precies het zelfde uit. Er wordt gewerkt met de beste vakmensen, die dagelijks de mooiste. Een kind met een sieraad is dat wel handig?


Schitterende Zilveren Best To Buddha ring (breed mm.) uit voorraad leverbaar in de maten: 1mm. De ring wordt binnen uur ingepakt en naar u opgestuurd. Rechts bovenaan deze advertentie ziet u de maten staan die u kan bestellen.


The best selection of Buddha Luxury Bar Chillout melodies. Relaxing deep sounds for chilling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.