maandag 26 september 2016

Arfman hekwerk bv

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Shop nú alle soorten schuttingen! Dankzij een ruim assortiment aan hekwerken , poorten en roosters stelt u altijd de ideale omheining samen.


Arfman hekwerk bv

Houten hekwerk Ons houten hekwerk biedt de ideale oplossing om een veilige omgeving te creëren waar dieren in kunnen grazen en leven. Er is keuze uit verschillende poorten en houtsoorten om zo het hekwerk naar eigen smaak bij de omgeving te laten passen. Met onze jarenlange ervaring in faunatechniek zijn wij u van dienst om tot de beste oplossing te komen voor mens en dier. Veel van onze hekwerken zijn gebaseerd op gaas in combinatie met houten palen.


Arfman Hekwerk nieuwe sponsor S. Ondernemersweg in Holten. Nieuwleusen te vinden om zijn zoons aan te moedigen. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Een betrouwbare partner voor zowel overhei natuurorganisaties, aannemingsbedrijven als particuliere opdrachtgevers. Bestel direct je schutting online!


Graydon en deels vanuit de KvK. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopavonden en openingstijden. Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n. Holten dat al ruim jaar door heel Nederland hekwerk realiseert voor de overhei natuurorganisaties, aannemingsbedrijven en bij mensen thuis.


Een goed hekwerk is in eerste instantie vooral praktisch: het creëert een veilige omgeving voor mens en dier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.