vrijdag 23 september 2016

Kringloop groningen

Zoek je een leuke kringloop bij jou in de buurt? Groningen heeft kringloopwinkels. Wij helpen je graag met het ontdekken van kringloopwinkels en andere tweedehandswinkels.


Kringloop groningen

Wat zijn de openingstijden? Wij sorteren, reinigen en repareren waar nodig de ingebrachte goederen. Onze klanten dragen bij aan een duurzame wereld én helpen zichzelf aan ‘minder=meer’. Maatschappelijk ondernemen is ons belangrijkste doel.


Typ iets in om naar te zoeken. Vind bij GoudGoed unieke spullen voor leuke prijzen of breng hier uw spullen in en geef uw spullen een tweede kans. In heel Nederland zijn er in totaal vestigingen van een kringloopwinkel te vinden. Zo kunt u er meubels vinden, maar ook kleding en elektronica.


Kringloop groningen

Kringloopwinkels verkopen o. De kringloopwinkel stimuleert daarmee het hergebruik van goederen. Via deze kringloopkaart van Nederland zoekt u heel gemakkelijk alle kringloopwinkels in uw omgeving, er zijn bijna 8kringloopwinkels op deze website. Stichting RataPlan heeft kringloopwinkels in Noord-Hollan Zuid Holland en Flevoland. Geef spullen een tweede leven. Kom langs in de winkel of laat de spullen.


Op de pimpafdeling van de kringloop zijn er onder andere oude meubels die voorzien zijn van een nieuw jasje. De Heyerdahl winkel is een winkel die door leerlingen gerund word. De winkels in de verschillende steden werken samen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de goede doelen.


Kringloop groningen

Kijk op Books4Life Nederland waar je de andere winkels kunt vinden. Deventer Repair café in Deventer. Leuke kringloop winkel,veel te. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Welkom in de Mamamini Webshop.


Je kunt hier terecht voor kleding, accessoires, decoratie voor in huis, meubels, speelgoed en witgoed. Daarnaast zamelen diverse kringlopen geld in voor maatschappelijke doelen. Het kopen bij een kringloop of het brengen van bruikbare spullen is hierdoor een goede zaak!


Kringloop groningen

Go With The Vlo is een vintastische site over vlooienmarkten, secondhand shops en andere oldskool zaken. Kortohet online vertrekpunt voor je volgende vintage vondst! Een duurzame en sociale kringloopwinkel, met het doel om zoveel mogelijk spullen opnieuw te gebruiken. Een van de grootste in Noord-Nederland!


Activiteiten Alle activiteiten. Je kunt je favoriete winkels bewaren, zodat je ze snel weer kunt terugvinden. Het is een hippe en gemakkelijke manier om alle informatie over de kringloopwinkels bij je te hebben. Uw woning of bedrijfsruimte zal discreet en professioneel worden ontruimt. Bent u benieuwd naar onze werkzaamheden of wilt u graag een gratis offerte aanvragen?


Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Leuk dat u ons hier ook gevonden hebt! Heb je spulletjes over en wil je ze kwijt? Of heb je meubels nodig voor jouw kamer of huis? Dan ben je bij kringloop “Oale Boudel” bij het goede adres!


We hebben meubels en curiosa voor de kleine knip, maar ook exclusieve brocante.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.