vrijdag 23 september 2016

Zuurstofslang

U kunt hier een account aanvragen. Op de webshop van VIVISOL vindt u zuurstofbrillen met een lengte tussen de één en twee meter. De lengte tussen het zuurstofapparaat en uw zuurstofbril, kunt u verlengen met een zuurstofslang.


Hierdoor ervaart u minder irritatie. Goedgekeurd volgens EN 559.

Werkdruk MPa (bar), binnendiameter of mm, wanddikte mm. Plaats hem met een speciaal koppelstuk tussen uw stationaire zuurstofconcentrator en uw neusbril. De zuurstofslang is ideaal om meer bewegingsvrijheid te creëren.


Deze zuurstofslang is perfect geschikt voor gebruik in huis, om het bereik een flink stuk te vergroten. Bovendien is de zuurstof veiligheidsslang aan beide kanten met standaard connectors uitgerust. Werkdruk bar, binnendiameter mm, wanddikte mm.


Aanvullende documentatie op aanvraag verkrijgbaar.

Zuurstofslang , blauw geribd 6. Tweelingslang - Rood-blauwe slang. Wij zijn de online lasspecialist voor al uw lasbenodigdheden. Professionele organisatie met lastechnische medewerkers.


Dit koppelstukje plaatst u tussen de neusbril en de zuurstofslang , waardoor uw bereik vele malen groter wordt. Het koppelstukje is zo ontworpen dat het lekken van zuurstof niet zal voorkomen. Veel mensen met een longziekte herkennen het: een zuurstofslang die tussen de deur komt of voor je voeten.


U brengt de oplossing dichtbij door het Longfonds uw ervaring te vertellen. Die oplossing is een geleider voor de zuurstofslang in huis, waardoor die niet meer op de grond hangt. Goed slapen en uitgerust wakker worden.


Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. PAP-therapie van Westfalen Medical kan daarbij helpen. Wat vervelend dat de zuurstofslang telkens in de knoop raakt. Misschien kan een andere zuurstofleverancier wel een andere slang leveren.


Heb je al gehoord van de zuurstofslanggeleider?

Direct uit voorraad leverbaar, zeer voordelig en snelle levering. De slang wordt opgehangen aan de wand. Zet de zuurstofslang in overleg met de cliënt met een stuk pleister en veiligheidsspeld vast op de kleding. Noteer de handeling, de hoeveelheid zuurstof die toegediend wordt, openingsdatum bevochtiger en eventuele bevindingen.


Meestal kunt u naar behoefte uit verschillende lengtes kiezen, tot een maximum van meter. Belangrijk is niet zelf de zuurstofslang te verlengen, u krijgt dan niet de juiste hoeveelheid zuurstof toegediend. En uit staal, aluminium slanghaspel voor zuurstofslang. Er zijn 2slanghaspel voor zuurstofslang leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Met de Oxyrunner hangt u de zuurstofslang aan het plafond. Jan de Kruijk heeft zelf COPD en bedacht dit systeem. Met uw zuurstofslang achter de deurkruk of stoelpoot blijven haken - voor veel mensen die thuis zuurstof gebruiken een bekend probleem. Let goed op als u kookt op gas. Zorg ervoor dat de zuurstofslang niet op uw buik hangt.


Stop het onder uw trui of schort. Houd minstens drie meter afstand van een open haard of vuurkorf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.