dinsdag 20 september 2016

Moderne serre aanbouw

Serres: Scherpste prijs van NL. Vraag direct online uw korting aan! Bestel eenvoudig en snel op beslist. Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten.


Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked.

Een moderne serre heeft een strakke uitstraling. Deze aanbouw past goed bij nieuwbouwwoningen of moderne woningen, maar kan ook aan andere huizen worden geplaatst. Welke mogelijkheden heb je met een moderne serre aanbouw ? Ontdek hier voorbeelden en mogelijkheden om meer inspiratie op te doen.


Een serre in moderne stijl is een prachtige uitbreiding van je huis. Dit geldt vooral voor nieuwbouwhuizen, maar ook bij sommige oudere huizen kan een hele mooie moderne aanbouw verrijzen! Denk je dat een moderne serre toch niet zo goed bij jou past?

Een luxe moderne serre heeft een strakke uitstraling en past het beste bij een nieuwbouw woning of een moderne woning. Maar ook bij andere woningen staat een moderne serre natuurlijk ook mooi. De serre bouwen wij volledig op maat voor u. De moderne serre is van verschillende materialen te maken zoals kunststof, aluminium, metaal of glas. Bij de renovatie van deze woning was het heel belangrijk dat er meer woonruimte bijkwam met heel wat natuurlijk daglicht.


Al snel kwam de keuze uit bij een serre met de look en feel van een aanbouw. Het plafond werd deels bezet zodat het lijkt dat de serre van binnenuit gezien één geheel oogt met de bestaande woning. Een Solarlux vouwwand heeft de mogelijkheid voor een loopdeur.


Bij de uitbreiding van de woning twijfelen de meesten tussen een aanbouw of een serre. Beide hebben hun specifieke voor- en nadelen. In dit artikel worden de belangrijkste verschillen op een rijtje gezet. Verschil tussen een Aanbouw en serre.


Het grootste verschil tussen een aanbouw en een serre is de aanwezigheid van ramen. Moderne aanbouw versus een serre. Uiteraard moet een keuze gemaakt worden voor het soort aanbouw.


De keuze bestaat uit een standaar landelijke of moderne aanbouw.

Met de moderne aanbouw haal je niet alleen zonlicht naar binnen, maar ook de natuur. Hierdoor vallen de kosten hoger uit. Richt de serre in als woon- of eetkamer of maak er een studeerkamer voor de kinderen van.


De termen serre , tuinkamer en uitbouw liggen bij Alruco dicht bij elkaar. Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht op de website. Het choreografietalent Marco da Silva Ferreira komt uit op eeuwenoude rituele dansen. Bekijk het bord serre aanbouw van maartjevanlanen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Huis en tuin, Tuin en terras en Achtertuinen.


Want er bestaan veel verschillende soorten serres. Dit is vaak een romantische tuinserre met een zadeldak of waaierdak, wat dit model ook gelijk zijn unieke uitstraling geeft. Een geschikte glazen aanbouw voor bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen, is de moderne serre.


Dat een serre ook prima past bij een moderne woning is meteen duidelijk bij het zien van deze foto. Ook bij een ouder huis geeft een moderne serre een bijzondere twist. Er wordt vaak gekozen voor een kunststof serre of aluminium serre en een donkergrijze of zwarte kleur.


Dit geeft de serre de bekende moderne look. Bij een moderne aanbouw heb je de keuze uit zowel maatwerk als prefab serres en heb je dus veel keuzevrijheid. Het gaat erom dat uw serre aanbouw perfect aansluit bij het ontwerp van uw woning. Onze aluminium serres , in een klassieke of moderne uitstraling, vormen samen met een oersterke constructie een topkwaliteit serre aanbouw , waarvan u jarenlang onbezorgd kunt genieten.


En door het ruimtelijke effect. Een luxe serre , oftewel een extra aanbouw aan uw huis, is een verlengstuk van uw woonkamer of keuken. Toch is er voor het bouwen en plaatsen van een serre geen ingrijpende verbouwing nodig. Onder meer om deze reden zijn serres geliefd bij veel mensen.


Wij verwerken naar wens een stijlvol klassiek of modern serredak of lichtstraat. Van spectaculaire piramide lichtstraten tot een groot zadeldak: geen afmeting of ‘moeilijke hoek’ is ons te gek. De beelden spreken voor zich: u vindt een sfeerimpressie in onze fotogalerij. Het kostenplaatje voor een dergelijke aanbouw bevindt zich ergens tussen de 16.


In het tweede geval wordt er gekozen voor een aanbouw waar je als eigenaar van de woning zelf niet veel werk aan hebt. In dat geval is een aanbouw op maat die beschikt over een moderne stijl een prima keuze. Charmante boerderij met moderne aanbouw. De moderne aanbouw bij deze traditionele Nederlandse boerderij illustreert hoe eigentijds en landelijk mooi samen kunnen gaan.


De klassieke look blijft behouden door het gebruik van houten balken, terwijl onder meer de betonnen vloer en de grote ramen zorgen voor de moderne toets bij deze aanbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.