donderdag 22 september 2016

Houtmolm bestrijden

Zoek naar houtworm zelf bestrijden op de nieuwe KensaQ. Houtworm bestrijden kan op twee manieren. Of u laat het door een gecertificeerd ongediertebestrijdingsbedrijf doen.


Bij de laatste krijgt u in ieder geval garantie. Als we praten over houtworm bestrijden hebben we het eigenlijk over de bestrijding van de gewone houtwormkever (Anobium punctatum Degeer). Daarnaast zijn veel van deze bestrijdingsmiddelen tegen houtworm schadelijk voor de gezondheid.


Lukt het je niet om zelf houtworm te bestrijden ? Een houtwormspecialist voer eerst een zorgvuldige inspectie uit om je vervolgens een offerte te doen om effectief houtworm te bestrijden. Bedenk dat houtworm zelf bestrijden altijd voordeliger is dan een professioneel bedrijf inschakelen voor de houtwormbestrijding. Bij elke methode die je gebruikt, dient de eventuele lak- of verlaag verwijderd te zijn.


Vaak wordt gewerkt met een drukspuit, waarbij je voor je veiligheid een masker dient te. Is je hout toch aangetast door houtworm, tref dan eerst de nodige voorbereidingen vooraleer je ze gaat bestrijden. Zorg voor veilige werkkledij. Draag zeker werkhandschoenen en een mondmasker als je de bestrijdingsproducten aanbrengt op het aangetaste hout. Maak het te behandelen hout zoveel mogelijk stofvrij.


Veel houtwormplagen blijven jarenlang verborgen, met wijd verspreide en ernstige schade tot gevolg. Zelf houtworm bestrijden is niet eenvoudig. Je moet zorgen dat zowel de eitjes, de houtwormlarven als de volwassen houtwormkevers doodgaan.


De gaatjes zijn niet groter dan een millimeter. Grotere gaatjes in het hout worden veroorzaakt door boktorren of grote houtkevers. Bovendien bestaat de kans dat er nog verschillende eitjes uit zullen komen.


U kunt het beste de houtworm laten bestrijden door in te laten vriezen. Vraag hier naar de adressen. Eerst moet door de ongediertebestrijder worden vastgesteld of het daadwerkelijk om houtworm gaat.


Na inspectie schrijft hij een plan van aanpak. Hierin staat welke werkzaamheden nodig zijn om de houtworm te bestrijden en wat al deze werkzaamheden je precies gaan kosten. Je voorkomt aantasting door houtwormen als je het hout beschermt met verf, was of beits.


Wat is de beste manier om houtworm te bestrijden en hoe pak je dit aan? Graag leg ik uit hoe je het beste houtworm kunt bestrijden. Het is niet altijd nodig om een bedrijf in te schakelen om de houtworm te bestrijden. Bij ons kunt u houtaantasters bestrijden met verschillende producten.


Wij verkopen meerdere houtwormbestrijdingsmiddelen, waaronder Perfacs. Ook kunt u hiervoor een druksproeier, een halfgelaatsmasker en een overall voor kopen. Zo kunt u voorbereid de houtworm behandelen!


Een oppervlaktebehandeling heeft alleen effect wanneer houtwerk onbehandeld is. Bij elk product tegen houtworm die je bij ons kunt kopen is circa 1ml voldoende voor een oppervlak van een vierkante meter. Dit gaat het handigst met de speciale drukspuiten voor houtwormbestrijding die je bij ons kunt kopen. In dit geval is het erg belangrijk dat u de houtworm zo snel mogelijk laat bestrijden.


Een houtworm herkennen is stap maar bestrijden is de niet minder belangrijke stap 2. Als u de houtworm niet zou laten bestrijden , zou de stevigheid van houten constructies ernstig kunnen worden aangetast. Zowel voor het bestrijden als het voorkomen van houtworm heeft Xyladecor de oplossing. De prijsopbouw van houtworm bestrijden. Wanneer we de kostprijs die in rekening wordt gebracht voor het bestrijden van houtworm meer in detail gaan bekijken kunnen we vaststellen dat deze is opgedeeld in twee verschillende kosten. De arbeidskost is met procent veruit de grootste.


Ook werken wij samen met ongediertebestrijders door heel Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.