woensdag 21 september 2016

Schrikdraadapparaat kopen

Maximale zekerhei Gebruiksgemak en optimale veiligheid voor uw dier. Op werkdagen voor 21:besteld = vandaag verzonden! Binnen één werkdag geleverd!


Schrikdraadapparaat op zonne-energie, batterij of netstroom. Het complete assortiment 230V, 12V en 9V. Dé specialist in schrikdraad. Solar schrikdraadapparaat.


Een schrikdraadapparaat op zonne-energie is de meest milieuvriendelijke manier om een elektrische afrastering te laten werken. U heeft immers geen stroom nodig om het apparaat te laten werken. Een nadeel van een solar schrikdraadapparaat is dat deze apparaten minder geschikt zijn om te gebruiken voor lange afrasteringen. Om een afrastering van stroom te voorzien heeft u een schrikdraadapparaat nodig.


Onze schrikdraadapparaten staan bekend om hun duurzaamheid en goede prijs-kwaliteit verhouding. Ontdek het gemak van online een schrikdraadapparaat en schrikdraad kopen via de nummer webshop voor elektrisch afrasteringsmateriaal. In de winkel van BTN de Haas in Groningen kunnen we u het beste adviseren als u een schrikdraadapparaat wilt kopen.


Welkoop heeft een ruim assortiment aan schrikdraadapparaten die geschikt zijn voor verschillende diersoorten. We kijken daarbij naar het soort dieren dat u wilt afrasteren, de grootte en de locatie van uw perceel. En wilt u everzwijnen of groot wil zoals reeën en herten, weren uit uw tuin of van uw akker?


Ook dan vindt u de juiste materialen voor een veilige elektrische omheining. Hulp nodig bij het kiezen van een schrikdraadapparaat ? De volgende tabellen komen van pas bij een keuze maken welk schrikdraadapparaat het beste bij je past. In de volgende beschrijving wordt uitgelegd hoeveel uitgaande spanning en joule apparaten kunnen hebben en bij hoelang gras de Ako, Corral en Cavallo schrikdraadapparaten goed werken. Bent u op zoek naar schrikdraadapparaat accessoires? Gallagher staat voor uitmuntende kwaliteit!


U kunt het eenvoudig zelf uitrekenen aan de hand van de onderstaande rekentabel. Het is altijd verstandig uw nieuwe schrikdraadapparaat ‘op de groei’ te kopen. Koop en verkoop schrikdraadapparaat eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Schrikdraadapparaat kopen

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor al uw koeien, paarden, schapen en geiten biedt BTN de Haas u de juiste afrastering en een geschikt schrikdraadapparaat. Koop direct uw schrikdraadapparaat accessoires! Wilt u graag een meer uitgebreid advies als u een schrikdraadapparaat op het lichtnet gaat kopen ? Kom gerust eens naar onze winkel in Groningen, wij helpen u graag met uw keuze. Koop uw schrikdraadapparaat van AKO, Corral, Koltec of Patura op Agradi.


Professioneel schrikdraad voor grote omheiningen kopen. Een belangrijk onderdeel van uw elektrische afrastering is de geleider. Deze zijn in verschillenende uitvoeringen beschikbaar namelijk in draa koord en lint. Bestel Schrikdaadapparaat.


Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Tot de gangbare modellen behoort het 2volt schrikdraadapparaat , wat heel praktisch direct op het stroomnet aangesloten kan worden. Hierdoor onderscheid het zich met een hoog prestatievermogen. Welke producenten van 2volt netapparaten zijn er en waarop moet u bij de koop letten?


Met welke doel wordt een 2volt schrikdraadapparaat gebruikt? Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Welk soort elektrische afrastering u ook kiest, in combinatie met bijpassend schrikdraad weet u zeker dat uw dieren veilig binnen de omheining blijven. Weet u nog niet zeker welk soort afrastering het beste bij u past? Je hebt de keuze uit schrikdraadapparaten die werken op het lichtnet, op zonne-energie, een accu of op batterijen.


Afhankelijk van de plaatsing van je afrastering kies je een schrikdraadapparaat uit. De keuze van het type en zwaarte van het schrikdraadapparaat hangt af van een aantal factoren zoals: ligging van het perceel, diersoort, grootte van het perceel, soort afrastering (lint, koor draad), kwaliteit van de afrastering. U kunt ons ook altijd bellen of mailen voor een advies op maat.


De grootte, ligging en begroeiing van het af te rasteren perceel bepaalt welk type schrikdraadapparaat aangeschaft moet worden. Voor veraf gelegen percelen kan gekozen worden voor een batterij- schrikdraadapparaat of een accu- schrikdraadapparaat. Wanneer de percelen rondom de boerderij liggen is een lichtnet- schrikdraadapparaat aan te bevelen. Zo is het bij ons altijd sale.


Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. U weet of u een schrikdraadapparaat op batterij of lichtnet wilt aanschaffen. Maar over hoeveel vermogen moet het apparaat eigenlijk beschikken?


Met het netstroomapparaat NVI extra sterk gaat de omheiningbezitter voor zekerheid. Dit schrikdraadapparaat voor moeilijk te hoeden dieren is heel slagsterk. De set bevat naast het schrikdraadapparaat , een omheiningtester en verdere toebehoren, zoals aansluitkabels.


Bij ons is schrikdraad kopen is eenvoudig en betalingen doet u in een veilige omgeving via iDEAL of PayPal. Door onze centrale voorraad worden bestellingen na tot werkdagen bij u afgeleverd in Nederland maar ook in België. Werking van een schrikdraadapparaat op accu. Een elektrische afrastering functioneert als een kringloop systeem.


Als er contact met een dier ontstaat vloeit er een stroom impuls via de bodem naar de aarding terug naar het apparaat. Het principe is: afschrikking door een korte stroomimpuls.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.