vrijdag 30 september 2016

Houten zitbank

Vind jouw perfecte bank bij DFS. Online of kom naar de winkel bij jou in de buurt! Bekijk ons Ruime Assortiment. Banken zijn onmisbaar in uw Huis. Shop uw Zitbanken Goedkoop bij Profijt!

Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Goede Kwaliteit en Lage Prijzen. Bezoek Onze Winkels of Koop Online! Een houten zitbank brengt gezelligheid met zich mee.


Kies eens voor een massief houten zitbank voor in de eet- of woonkamer. Dit is bijzonder en origineel, waardoor je vrienden en familie meteen geïnteresseerd zullen zijn in deze keuze. Bovendien heb je zo meteen een goed gespreksonderwerp.

Tuinbanken zijn er naar ieders stijl, smaak en grootte van de buitenruimte. Je vindt de klassieke houten tuinbank met zij- en rugleuningen in verschillende maten, van een enkele tot soms wel negen zitplekken. Deze zitbanken zijn altijd stijlvol, een veilige keuze dus! Voor dat soort wensen zijn er banken met een heel eigen, persoonlijk karakter. Houten zitbank in de tuin.


Ook een houten zitbank in de tuin of voor de woning heeft een zowel functionele als een decoratieve functie. Houdt u er dan rekening mee dat de houten zitbank aan de weersinvloeden bloot staat en goed onderhouden moet worden. Meestal zal het hout verkleuren, wat de zitbank een verweerde look geeft.


Stijlvolle zitbank Ida - acacia, houten bank, metalen poten Deze exclusieve houten bank waardeert stijlvol uw omgeving en maakt indruk door uw zitvlak in boomrandlook. Boomrand-look – de zitting is gemaakt van massief acacia en bestaat uit echte boomrand. Kies uit diverse houten tuinmeubels zoals picknicktafels, tuinbanken en boombanken. Doorgaans zijn alle meubels van teak hardhout, steigerhout of vurenhout en in het geval van naaldhout drukgeïmpregneer dus duurzaam voor buiten. Er zijn ook hele leuke modellen voor binnen.


Plaats de houten bank bij je eettafel voor extra zitplekken of zet hem als leuke eyecatcher in de hal. Een tuinbankje is het enige stuk tuinmeubilair dat je ook regelmatig in een voortuin ziet: een schattige houten tuinbank geflankeerd door gezellige bloemen.

Wie weinig voortuin heeft, vindt met een tuinbankje vaak een goede invulling daarvoor. Een loungebank is niet alleen voor binnen, buiten mag een lekkere tuinbank natuurlijk ook niet ontbreken. En zo’n stoere houten loungebank maak je gewoon zelf. Met het stappenplan voor de loungebank en de bouwtekening kun jij zo aan de slag.


Als je klaar bent verf je hem in jouw gewenste kleur en style je hem af met palletkussens. Je nieuwe bank vind je bij DFS. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Specialistisch advies nodig? Elk ontwerp wordt met zorg, liefde en met de hand gecreëerd. Bestel hier bankstellen online.


De hoogte van deze houten zitbank is standaard cm. Het blad heeft een dikte van cm. Het onderstel van de bank bestaat uit twee houten schotten met dezelfde dikte. Bij langere maten langer als 2cm. Alle producten van Euroform-W komen uit een COneutrale productie en uiteraard is het toegepaste hardhout 1 FSC gecertificeerd.


Wij raden altijd aan om dit hout onbehandeld te laten. Het wordt dan na 6-maanden egaal grijs. Schuur de bank eerst, ontvet grondig en dan het leukste: een frisse tint erop. Opvallend hoogglans of bescheiden mat, alles is mogelijk.


En als je na een tijdje uitgekeken bent op je bank, dan verf je ‘m gewoon opnieuw. Je huis een snelle en betaalbare make-over geven doe je met onze losse poten in verschillende stijlen en afmetingen. Ga eens voor een andere look en zet onder die moderne, strakke zitbank een stel traditionele poten.


Leun lekker achterover en neem de tijd om je ideale zitbank uit te zoeken. Alle banken van IKEA zijn uitgebreid getest en hebben gratis jaar garantie. Of je nu wekelijks al je vrienden over de vloer hebt voor een filmavon of de bank af en toe gebruikt voor een middagdutje: voor elke gelegenheid is er een zitbank voor jou.


Een eenvoudig tuinbankje van hout zou je met wat planken zelf kunnen maken. Maar waarom die moeite doen als wij voor jou enkele mooie uitvoeringen van de houten tuinbank klaar hebben staan? De houten tuinbank van GAMMA is van sterk en duurzaam hout gemaakt.


Het houten frame en de verchroomde poten dragen bij aan de stevighei terwijl de bank ook dik gevoerd is voor extra comfort. Deze slaapbank kan snel en eenvoudig worden omgebouwd van een bank naar een bed en vi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.