donderdag 15 september 2016

Goudse kaas kopen

Geen tijd om zelf boodschappen te doen? PLUS bezorgt wanneer het jou uitkomt! Extra snel je boodschappen in huis? PLUS Express: over uur op jouw adres. Maak je eigen PLUS account.


Snel, flexibel en tijdbesparend! De PLUS app maakt het je makkelijk. Kweek uw planten optimaal met een tuinkas, bij Tuinkasspecialist extra goedkoop! Nu goedkoop dagen naar Kas v. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Nederland is het land van de echte kaaskoppen. Hollandse kaas kennen we in vele soorten en maten, de een nog smakelijker dan de andere. Alle kaas snijden wij vers van het mes en verkopen wij online. Wij versturen tegen zeer scherpe prijzen wereldwijd op.


Het bijzondere van onze shop is, dat iedereen de typisch Hollandse producten en cadeaus zoals ( Goudse ) kaas , verse stroopwafels, gedroogde worst, kaasschaven en fonduepannen online kan bestellen en kopen. Vers van het mes en zorgvuldig vacuüm verpakt. Bekendste en meest gegeten kaas. Goudse kaas is de meest verkochte kaassoort van ons land.


De hoeveelheid vitamine Kis beduidend meer dan in andere kaassoorten. Kenmerken van Goudse Kaas. De herkomst en kwaliteit van de melk zijn in grote mate bepalend voor de kwaliteit van de kaas. Ook het gebruikte stremsel, de hoeveelheid zout en eventuele toevoegingen van kleurstof en conserveringsmiddelen zijn smaak bepalend.


Deze kaas is vooral heerlijk bij een glaasje port! Deze bestaat uit een Goudse belegen, een Noord-Hollandse extra. De kaas heeft namelijk de vorm van een wiel.


Wij snijden uw kaas vers van het mes en verpakken de kaas netjes in het vacuüm. Eenmaal gevacuümeerd is de kaas 5-weken houdbaar. Vervolgens wordt de kaas verstuurd met een coolpack. Zo kunnen wij u de optimale verse kwaliteit leveren en kunt u heerlijk genieten van uw kaasmoment.


Het is in onze webshop mogelijk om een hele kaas of kaaswiel te kopen. Natuurlijk is het ook mogelijk om ze per kilo te kopen. Bij aanschaf van een hele kaas krijgt u korting!


Nu voordelig dagen naar Kas v. Op zoek naar een heerlijke kaas ? Wij hebben een uitgebreid assortiment kazen. Kaas van alle merken op beslist. Deze eerlijke en heerlijke kaas kun je als jong, belegen, ou oud snijdbaar en als brokkelkaas kopen. De belegen kaas heeft een meer karakteristieke smaak, lekker als.


Goudse oude kazen worden gerijpt in ons rijpingshuis op traditionele wijze. Minimaal een jaar krijgen deze kazen de tijd om te rijpen op houten planken. Waar ze met enige regelmaat gedraaid worden zodat de kazen mooi en egaal rijpen. In deze tijd ontwikkeld zich een pikante kaas met een intense smaaksensatie. Online gemakkelijk uw kaas bestellen en kopen.


Hieronder vindt u alle kazen die wij online verkopen. U kunt online gemakkelijk en snel bestellen zonder te veel gedoe en wij zorgen ervoor dat uw favoriete kaas in huis hebt. Het is leuk om een hele kaas cadeau te geven aan een echte kaasliefhebber of hiermee uw relaties dit jaar te verrassen. Met deze webshop versturen wij onze kaas wereldwijd op.


Goudse kaas kopen

Maar wat zijn nou de favoriete plekken van Gouwenaars als het om kaas gaat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.