maandag 26 september 2016

Bruynzeel terrasoverkapping

Douglas Overkapping 4x4m - 3. Indien gewenst kunnen wij uw overkapping ook (gedeeltelijk) dichtmaken. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met aluminium constructies, kunnen wij u dit als een van de weinigen in de markt aanbieden. U kunt de terrasoverkapping ook gebruiken als carport.


Monteer de terrasoverkapping eenvoudig zelf met het bevestigingsmateriaal dat meegeleverd wordt. Hij is zeer eenvoudig te monteren en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en montagehandleiding.

Wat ook niet onbelangrijk is, de overkapping is praktisch onderhoudsvrij. De staanderhoogte is 2cm. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Een veranda terrasoverkapping overkapping antraciet. Model: greenline met vlakke goot en polycarbonaat opaal. Een fijne plek om extra lang te kunnen genieten van uw tuin.


Beschermt uw tuinmeubelen tegen weersinvloeden en u kunt langer buiten zitten. Als opties: verlichting spie zonnedoeken of schuifwand.

Uw terrasoverkapping is in principe onderhoudsvrij. Wel raden wij aan om periodiek de dakgoot te controleren en indien nodig vrij te maken van bladeren en ander vuil dat de afwatering zou kunnen belemmeren. De terrasoverkapping is bestand tegen regen, wind en sneeuw. Bepaal waar je een terrasoverkapping wilt bouwen. Wil je een afdak die je kunt bevestigen aan het huis of liever een robuuste, losstaande overkapping?


Meet de plek waar straks de overkapping moet komen op. Zo kun je eenvoudig een bouwpakket kiezen met afmetingen die passen bij jouw tuin of terras. Een terrasoverkapping wordt ook wel een veranda genoemd.


Met een veranda geniet je langer van het buitenleven. Bij een Verasol Inspiration Point bij jou in de buurt vindt je een ruim assortiment aluminium terrasoverkappingen. Haal vandaag nog die terrasoverkappingen in huis.


Bestel nu online bij Tegeldepot. Maar soms is het lekker om uit de zon te zitten. De zonneschermen zijn gemakkelijk open en dicht te schuiven en eenvoudig te plaatsen. Zit je heerlijk onder je terrasoverkapping , maar wil je liever even uit de zon? Je kunt de schermen eenvoudig plaatsen en ze zijn gemakkelijk open en dicht te schuiven.


Let op: de zonneschermen zijn alleen in combinatie met een overkapping te bestellen!

Bruynseels-Vochten maakt ramen en deuren van de beste kwaliteit, vakkundig op maat gemaakt. De Fonteyn terrasoverkapping Bjarne is een terrasoverkapping van de eigen Fonteyn lijn. Deze licht gewicht terrasoverkapping is eenvoudig door uzelf te monteren. Hij wordt geleverd in een pakket met een handleiding en bevestigingsmaterialen. De Fonteyn overkapping Sigrid is gemaakt van gepoedercoat aluminium en is voorzien van 8mm dik helder polycar.


Sfeervolle terrasoverkappingen die garant staan voor duurzaam tuinplezier,tegen een gunstige prijs! Terrasoverkapping site, onderdeel van Buytenshuys B. Wij leveren onder andere JaroSol, Gardendreams, Weinor, Vitello-Flex en Luxxout overkappingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.