woensdag 14 september 2016

Van rheenen zwemles almere

Shop Schoenen, Kleding En Accessories. Voor 22:bestel morgen in huis! Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Klik en shop eenvoudig bij OTTO!


De leukste zwemles van Almere De zwemles van van Rheenen Sport Almere is zeer populair, en daar is een goede reden voor: onze instructeurs maken het leren namelijk leuk!

Vans schoenen bestellen bij OTTO. Door de les op een sprekende manier aan te bieden zorgen zij ervoor dat de les voor jong en oud zowel interessant als leerzaam is. Welkom bij van Rheenen Sport, dè sportschool in Almere voor het hele gezin! In Almere staat onze sportschool al jaar bekend om haar gebalanceerde en gevarieerde aanbod op gebied van fitness, budo sport en aqua sport.


Wij hebben passie voor sport, en dat herkent u terug in alle facetten van onze sportschool in Almere. Onze zwemles in Almere sluit aan bij het ABC-diploma dat door de Nationale Raad Zwemveiligheid wordt uitgegeven. Bij Zwemschool van Rheenen Sport kunt u kiezen uit talloze leuke zwemactiviteiten.


Via het onderstaande formulier kunt u zich eenvoudig direct online inschrijven.

Onze sportscholen zijn makkelijk bereikbaar en bieden vanzelfsprekend gratis parkeerplek voor bezoekers. Bij het opzetten van onze lessen hebben wij natuurlijk ook aan de ouders gedacht. Bij van Rheenen Sport Almere kunt u ook fitnessen. Maar dat neemt niet weg dat het voor sommige kinderen prettiger is om iets meer persoonlijke aandacht te krijgen. Het hierin gelegen zwembad is optimaal uitgerust voor banenzwemmen met een ideale temperatuur van graden en water dat niet irriteert.


De twee sportparken hebben meer te bieden dan zwemmen alleen. U leert alle vaardigheden en wordt begeleid door professionele instructeurs. Zij leren u vertrouwd te raken met het water en op een veilige manier te zwemmen.


De lessen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Zelfs het behalen van een diploma is mogelijk. Het grootste Outdoor assortiment van Nederland. Gratis verzending vanaf €25. Met winkels in Nederland is Bever altijd dichtbij!


Voor restauraties, renovaties en duurzame nieuwbouw. In de randstad en daar buiten. Een betrokken partij voor concept tot oplevering, calculaties en vergunningen.


Openingstijden vestigingen van Rheenen Sport Almere.

Maak kennis met de methode die fitness leuker, uitdagender en gezelliger maakt. Daarom heeft van Rheenen Sport Almere bewust voor groepslessen met veel variatie gekozen. Ons overzicht van groepslessen in Almere omvat een zeer brede selectie van de modernste trainingen zoals Virtueel Spinning en XCO, en onze enthousiaste instructeurs zorgen altijd voor een actieve sfeer.


Van het baby-peuterzwemmen tot aan de zwemclub. Alleen dit zal niet lang meer duren, want Esmee is klaar voor een nieuwe zwemuitdaging. Naast verschillende sportzalen, beschikken ze ook over een eigen zwembad. Van Rheenen Sport Rie Mastenbroek Sportpark is een zwemschool voor zwemles in Almere.


Hierin kunnen kinderen vanaf jaar zwemles krijgen volgens het ZwemABC van de Nederlandse Zwembond. Het inschrijfgeld bedraagt € 200. Na inschrijving wordt je zoon of dochter op de wachtlijst geplaatst.


Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.