donderdag 8 september 2016

Wat te doen tegen vlooien

Altijd de beste deal voor jou. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Het ruikt wel een beetje, maar nat paarde stro helpt absoluut tegen vlooien. Of vraag of u hond een uurtje in een lege paardebox mag.


Een paard is het enige harige dier wat geen vlooien krijgt door de urine die hij uitscheidt. Of etherische oliën dan ook echt effectief zijn tegen vlooien , is niet helemaal duidelijk.

Wat wel zeker is, is dat bepaalde etherische oliën schadelijk kunnen zijn voor katten. Als vuistregel kunt u stellen dat voor elke vlo die u aantreft in de vacht van uw huisdier zich tot vlooien in de huiselijke omgeving bevinden. De eitjes hebben geen dier nodig om verder te ontwikkelen. Na een weekje kruipt een larve uit het ei, die zich dan meteen in een cocon hult, om een tweetal weken later als vlo uit de cocon te komen. De meest voorkomende oorzaak van vlooien in huis is ons huisdier.


Ook springen ze op katten en honden die los buiten lopen. Wat kan ik hier aan doen om dit te voorkomen en wat zijn het voor vlooien ? Wat te doen tegen een vlo ? Toch kan de vlooienbeet erg jeuken.

Er zijn verschillende middeltjes te krijgen tegen de jeuk bij de apotheek of drogist. Daarnaast zijn er een aantal huis tuin en keuken middeltjes om de jeuk te verzachten. Dit zijn vaak vlooienpoepjes en duiden ook op een besmetting met vlooien. Met een speciaal vlooienkammetje zijn vlooien en vlooienpoepjes uitstekend op te sporen.


Het is een misverstand dat een vlooienbesmetting iets met hygiëne te maken zou hebben. Elke hond kan vlooien krijgen! Ook uw tuin is onderhevig aan een infestatie. In dit artikel vindt u meer informatie over welke oplossingen en producten u kunt gebruiken om vlooien in de tuin te verwijderen en te verjagen.


U ontdekt hier ook wat u kunt doen om uw tuin minder favorabel te maken voor vlooien en aldus een plaag te voorkomen. Shop direct online op beslist. Als een mens van gemiddelde lengte dezelfde springkwaliteiten had als een vlo , zou hij meter ver en bijna meter hoog kunnen springen! Het enige wat u moet doen is een bord of kom vullen met wat warm water en afwasmiddel, en het.


Natuurlijk komt de vlooienbestrijder zo snel mogelijk bij je langs, maar we kunnen ons voorstellen dat je eigen handen ook jeuken om vlooien te bestrijden. Of jeuken ze vanwege de vlooienbeten? Stop dit in de wasmachine. Het allerbeste is om vervolgens tot minuten de was in de droger te stoppen.


Door de droger worden de eitjes, larven en vlooien gedood. Zout strooien tegen vlooien.

Vlooien bestrijding: wat kun je zelf doen ? Overal waar je huisdier is geweest en wat je niet kunt dweilen (vloerbedekking, kleden, meubels, etc.), strooi je zout. Muis heeft nu al twee keer een vlooienpipetje geha maar deze werken dus echt niet. Een warme zomer, iets minder vaak stofzuigen en een wolk vlooien kan zich op je storten. Wel op een zo duurzaam mogelijke manier natuurlijk.


De vlooien houden niet van het water en zullen naar de kop kruipen. Vervolgens kun je de kop afspoelen of even kort onder water doen om de vlooien te verwijderen. Let wel op dat de meeste eitjes van vlooien op deze manier niet verwijderd worden. Bij veel vlooien is het handiger om te kiezen voor een speciaal vlooienmiddel.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.