dinsdag 20 september 2016

Natuursteen onderhoud

Find natuursteen onderhoud vandaag! Alle soorten Tuintegels online! Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Vloeren met achterstallig onderhoud weer als nieuw te laten worden is mijn passie.


Mijn oog voor detail is terug te vinden in het eindresultaat.

Onderhoud van natuursteen. Het onderhoud van natuursteen is niet bewerkelijk, uitgaande van een goede materiaalkeuze. Wel moet het worden afgestemd op de natuursteensoort, de oppervlaktebewerking en het gebruik.


Daardoor is een ‘standaard’ advies niet te geven. U wilt het natuurlijk ook mooi houden. Natuursteen is een prachtig materiaal, u heeft het om die reden immers gekocht.


Daarom is het dan ook erg belangrijk, dat u zich verdiept in het natuursteen onderhoud.

Op deze website vindt u uitgebreide onderhoudsadviezen voor bijna iedere natuursteen vloer. Zelfs na jaren intensief gebruik behoudt het materiaal zijn natuurlijke schoonheid. Schoonmaken van natuursteen.


Doffe vlekken op marmer verwijderen, natuursteen reinigen en marmer schoonmaken. Kijk hier voor de oplossingen! Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Ook natuurstenen interieurelementen hebben onderhoud nodig.


De precieze aanpak kan sterk verschillen per steensoort. Wij raden aan om maal per jaar het blad te behandelen met een impregneermiddel voor natuursteen van bijvoorbeeld het merk HG. Voor het herstellen en onderhouden van natuursteen en keramiek maken wij gebruik van twee professionele merken: HMK en Lithofin. Afhankelijk van het type natuursteen en de vereiste intensiteit van het onderhoud , bieden deze twee merken tesamen alle mogelijke producten die u nodig kunt hebben.


Wat men wel mag doen om natuursteen schoon te maken wordt hieronder opgelijst. Je kan niet-gepolijste ruwe natuursteen reinigen door hem af te borstelen met een staalborstel of staalwol. Gebruik op een natuurstenen vloer nooit een detergent, dus ook geen afwasmiddel!


Maak de vloer alleen schoon met zachte zeep of een product op basis van lijnolie.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uitstekende kwaliteit en bovendien gebruiken wij de modernste technieken. Met ons onderhoud maken we uw natuursteen weer stralend! Is uw marmer aan professioneel onderhoud toe?


Wij helpen u met advies en onderhoud als uw natuursteen vervuil vaal of gewoon niet meer mooi is. Of het nu om reinigen, polijsten of beschermen gaat, wij zijn u graag van dienst! Als u een natuurstenen vloer heeft, is het onderhoud van natuursteen wel erg belangrijk. Wij adviseren u graag over de onderhoudsmiddelen voor uw natuurstenen vloer.


Een huis of tuin zegt veel over het karakter van de eigenaars. Wij begrijpen dat een uiteindelijke keuze voor natuursteen of keramiek alleen mogelijk is als u de zekerheid heeft alle mogelijkheden te hebben gezien, gewikt en gewogen. Deze zekerheid bieden wij u. Kalkhoudend natuursteen is zeer gevoelig voor zuren, waardoor snel vlekken en beschadigingen ontstaan. Hoe ga je best preventief te werk ? Waarom moet je zand en water zo veel mogelijk vermijden?


Hoe creƫer je een mooie glans? InfoTalia zocht de antwoorden voor jou op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.