donderdag 15 september 2016

Groei en bloei roermond

Bezoek één van onze activiteiten of meldt u aan als lid door rechtsboven op de button ‘Word lid’ te klikken. U wordt dan automatisch ook lid van Roermond e. Het werkgebied van de afdeling Midden-Limburg ligt tussen Beesel en Bergen aan beide zijden van de Maas. Verbascum, nerine en onbekende boom? Kerst Event in de foyer van.


Naast plantenruilbeurzen en ieder jaar een open tuinen reeks doen we nog veel meer.

Kijk maar eens op deze site of kom langs op een van de activiteiten. In de agenda vind je alle komende activiteiten. Welkom bij Groei en Bloei afdeling Dordrecht. Doe dan met ons mee, wij organiseren het hele jaar groene activiteiten.


Natuurlijk ziet u op deze pagina wat onze eerstvolgende activiteiten zijn. En kijk in de Agenda naar wat er allemaal nog komen gaat. Onze bloemschikcursussen zijn in september weer van start gegaan.


Er worden veel activiteiten op dit gebied georganiseerd om de kennis op deze gebieden te vergroten.

In de herfst- en wintermaanden wordt er ook veel aandacht aan het bloemschikken besteeds. Niet-leden betalen € tenzij anders vermeld. Je bent zo mooi anders dan ik, natuurlijk niet meer of minder maar zo mooi anders, Ik zou je nooit anders dan anders willen”. Hans Andreus Bij Praktijk Groei en Bloei kunt u terecht voor alle problemen waar een kind tegenaan kan lopen op school en thuis. Ben je graag buiten bezig, heb je plezier in tuinieren en de natuur en deel je dat graag met anderen?


En daarnaast ook tussentijdse mailinformatie zodat je zeker niets mist. Ook zijn er twee tuinclubs waarvan de leden elkaars, en ook wel andermans, tuinen bezoeken. Leden krijgen 4x per jaar de digitale afdelings Nieuwsbrief met informatie over onze activiteiten. Wilt u contact met de afdeling, klik dan rechtsboven op Contact. Gelderland en zuid Twente voor mensen met groene vingers, maar ook zeker voor mensen die gewoon van mooie tuinen kunnen genieten.


Wij zijn zeer actief bij bloemschik wedstrijden en bij het geven van bloemschiklessen op meerder niveaus. We proberen dan zelf in praktijk te brengen wat we tijdens zaalavonden en cursussen opgestoken hebben. Maar tijdens de zomermaanden is de vereniging nog wel volop actief.


In de wintermaanden organiseren we inspirerende lezingen over allerlei aspecten van het tuinieren. Vanaf het voorjaar staan er leuke excursies op het programma: avondbezoeken aan mooie privétuinen in de buurt en dagtochten naar bijzondere tuinen en kwekers in andere delen van het land. U kunt hier kennis maken met de activiteiten van de afdeling, die door bestuur en de verschillende activiteitencommissies voor u zijn samengesteld.


De landelijke website is een tijd geleden vernieuwd en dus worden de afdelingswebsites nu ook in deze vernieuwingsronde mee genomen.

Wij zijn blij met de grote belangstelling en wensen alle deelnemers veel plezier. Maandelijks versturen wij een digitale nieuwsbrief naar onze leden. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle actuele informatie, meld u dan aan via de button rechtsonder op deze pagina.


De vereniging heeft 1afdelingen door heel Nederlan die allerlei activiteiten organiseren. Kijk regelmatig even op onze website en let op de Flits voor het laatste nieuws. Het beloofd weer een heel gezellige avond te worden.


Heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met. Of wilt u er meer over leren. Witten, Smilde, Rolde en Appelscha en heeft rond de 2leden.


De afdeling omvat naast Assen o. Alle leden krijgen, maandelijks een e-mail nieuwsflits en twee maal per jaar een uitgebreide nieuwsbrief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.