dinsdag 13 september 2016

Eemhof zeewolde zwembad

Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Reserveer online, laagste prijzen. Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Tot wel korting op de mooiste vakantiehuisjes, midden in de natuur. Inclusief zwemparadijs en gratis activiteiten. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.


Vakantiepark De Eemhof - Zeewolde. Eldorado vol avontuur en watersport, met een Mediterraans tintje.

Ga surfen en zeilen op het Eemmeer. Dit zwembad is een subtropisch zwembad , wat inhoudt dat het water doorgaans warmer is dan bij een normaal zwembad. Ook de luchttemperatuur is warmer dan normaal. Ons dagje eemhof was geweldig!


Prachtig zwembad , schoon, ook de toiletten, midden in de meivakantie hadden ook wij gewoon zitplaats in het zwembad ! En bij het zwembad café waren wij ook zo aan de beurt! Klein beetje in de rij, helemaal de moeite waard! Deze spectaculaire glijbaan is de allernieuwste op het gebied van glijbanen en de enige in Europa in zijn soort. Zo ligt het startpunt in een toren van maar liefst meter hoog. Aqua Mundo de Eemhof is met de Turbo Twister een unieke attractie rijker.


De glijbaan is 1meter lang en bestaat uit drie kegelvormige delen. Zwembad de Eemhof is ook te bezoeken als dagje uit wanneer je niet het park bezoekt. Het zwembad is geschikt voor alle leeftijden.


En voor iedereen die van actie houdt zijn er ook nog de spectaculaire wildwaterbaan en diverse glijbanen voor alle leeftijden. Maar je kan er ook leren surfen op de unieke Flow Rider. Of van de spectaculaire Turbo Twister glijden, van meter hoogte.

En Discover Scuba laat je kennismaken met de duiksport. Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. Je vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer! Kunnen de kinderen er geen genoeg van krijgen en wil je meer dan één dagje Aqua Mundo?


Kijk dan eens naar onze last minute aanbiedingen. Hier overnacht je op een woonboot. Geniet van een ontbijt op het balkon met uitzicht op de haven of kom tot rust in de sauna. Het vakantiepark ligt in Zeewolde dus water staat centraal tijdens je verblijf.


Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Boek uw Hotel in Zeewolde online. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Zeewolde en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.


Center Parcs - De Eemhof , Zeewolde : Bekijk 1. De Eemhof is gelegen aan het Eemmeer en heeft een eigen jachthaven! Dus huur eens een boot en vaar er op uit. Of trakteer uw kinderen op een dagje Dolfinarium, Walibi World en de Bataviawerf in Lelystad.


Natuurlijk kunt u uw reis betalen met de OV-Chipkaart, dan reist u het voordeligst. U kunt via de website ervaarhetov.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.