woensdag 28 juni 2017

Cubola overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Een terras met overkapping heeft vele voordelen. U kunt in de zomer lekker in de schaduw zitten. En met de vele warme dagen in de zomer, is dat zeker wel lekker meegenomen.


Binnen deze afmetingen zijn alle maten, ook wanneer niet gelijk aan elkaar, mogelijk.

Denk maar aan de herfst, wanneer het nogal eens kan regenen. De kou valt in de herfst nog best wel mee, dus in de tuin zitten is dat echt nog wel lekker. De luxe vrijstaande zonwering die in (bijna) iedere situatie te plaatsen is. Zoals u mag verwachten, is deze vrijstaan aan de gevel en op een muur te monteren. Daarnaast is het mogelijk deze aan alle vier de zijden naar wens te koppelen met inwendige koppelstukken.


De prijzen zijn voor uw afmetingen zijn makkelijk aan te vragen via ons contactformulier. Voor deze systemen kan u terecht bij onze dealer. Zo krijgt u een grote terrasoverkapping.


Ideaal voor horecazaken of terrassen waar zonnetenten geen optie zijn.

Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Vervolgens is dit type zonwering voorzien van een strakke uitstraling en daardoor uniek in zijn soort. Dit systeem kan zowel vrijstaan als aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd. Deze luxe vrijstaande zonwering die in (bijna) iedere situatie te plaatsen is.


Geef uw tuin extra elan en leefbaarheid terwijl je geniet van het buitenleven, wanneer u dat wilt. Afgeleid van het Italiaanse woord ‘cubo’, dat kubus betekent. Deze zonwering is een `Veelzijdige Design Zonwering`. Een mooi product voor een gezellig buiten leven. De unieke lamellenconstructie opent en sluit eenvoudig met een afstandsbediening.


In gesloten toestand is de overkapping volledig waterdicht. Aluminium is een kwalitatief zeer hoogwaardig materiaal, enerzijds sterk en solide, anderzijds licht in gewicht. De maximale hoogte is meter. Het zonnescherm is echter eindeloos koppelbaar, zodat u grote oppervlaktes kunt overspannen. Indien u meer gecharmeerd bent van textiel dan glas en aluminium, maar ook liever iets stevigers heeft dan een zonnescherm, dan is een terrasoverkapping met een textieldak geknipt voor u. We hebben verschillende typen textieldak overkappingen voor u in onze collectie.


Cubola , vrijstaande zonwering. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Wij kunnen al uw vragen over zonwering en overkappingen beantwoorden en we helpen u graag verder.

Bovendien is deze zonwering voorzien van een strakke uitstraling. Het is een uniek zonweringsysteem dat zowel vrijstaan als aan een gevel of op een schutting gemonteerd kan worden. Wilt u meer gemak en comfort, dan kunt u de overkapping uitbreiden met een afstandsbediening. Standaard leveren wij uw elektrische zonwering met een Elero motor. Kiest u liever voor Somfy dan is dat uiteraard ook mogelijk.


Hier vindt u meer informatie over de verschillende bedieningen. De cubola is zowel aan de gevel als vrijstaand te monteren en voorzien van een moderne en strakke uitstraling. Ontdek de oneindige toepassingen van deze geweldige architectonische overkapping !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.