dinsdag 13 juni 2017

Steigerhouten lampenvoet

Groot assortiment Steigerhout. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. Gaat weg ivm verhuizing, daardoor beschikbaar vanaf half november. Steigerhouten lampenvoet (ex kap) Steigerhouten lampenvoet zonder kap ivb af.


Deze lamp is ook te verkrijgen in een kleinere versie. In deze lijn vind je dienbladen, kapstokken, stoere lampenvoeten en een gave kinderkledingkast. Alles gemaakt van steigerhout of robuust eiken. Uiteraard zijn onze krijt- en prikborden ook onderdeel van deze lijn.


Een steigerhouten lampenvoet geeft de ruimte een landelijke sfeer. Andere afmetingen leverbaar. Een betonnen lampvoet past erg mooi op een kast of salontafel van gebruikt steigerhout , maar geeft ook een antiek dressoir een moderne uitstraling. Je kunt ook kiezen voor natuurlijk gevormde houten lampenvoeten.


Op deze lampenvoet kun u een lampenkap plaatsen van ongeveer 30cm. RoVi Steigerhout is een jong en innovatief bedrijf dat zich richt op meubelen en accessoires van steigerhout op maat, voor een zeer betaalbare prijs! Lampenvoet gemaakt van oud steigerhout. Wij kunnen (indien gewenst) uw meubels in elke gewenste kleur maken.


Dat is wat ons zo uniek maakt en scheidt van andere bedrijven. I was browsing around looking for inspiration for my patio, feeling like it was time to start dreaming about spring and fixing up the. Bestel hier een stoere lampen voet van steigerhout om met bijpassende kap een mooie staande lamp van steigerhout te ontwerpen. De lampenvoet wordt naar wens gemaakt.


Bij de lampenvoet kunnen wij een rieten kap leveren wat een leuk effect geeft in de woonruimte. Hier vind u allerlei leuke items van steigerhout. De afmeting van de lampenvoet is 1(hoogte) x x cm.


Mail ons en misschien is het mogelijk dit voor u te maken. OmschrijvingLamp (klein) gemaakt van gebruikt steigerhout. Vloer leggen, schilderen of toch behangen, en wat voor meubels wil je eigenlijk? Bij het (her)inrichten van een huis komt veel kijken. Hoe kun je dit het beste aanpakken?


De combinatie van de voet en de kap. Staande lamp van oud steigerhout. Deze steigerhouten lampenvoeten komen zonder kap. Uw adres voor glaswerk, homestyle, decoratie en steigerhouten tafels, banken, lampenvoeten , tekstborden, enz.


Ook voor al uw gewenste steigerhouten artikelen kunt u bij ons terecht. Zowel in winkels, als op bestelling. Binnen elke woonstijl is er wel een geschikte houten lamp te vinden! Denk aan de populaire Scandinavische woontrend. Binnen deze stijl zien we veel natuurlijke elementen terug in huis.


Lichte kleuren, lampen van hout, minimalisme en geometrische vormen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.