vrijdag 9 juni 2017

Hangplant intratuin

Vergelijk nú online, vanaf € 49. Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs.


Hang ze voor een raam of midden in een kamer. En soms is het gewoon heel handig om een plant op te hangen, zo kan bijvoorbeeld je kat niet meer de bloemen van je lidcactus eraf lopen als hij lekker in de vensterbank gaat liggen. Intratuin JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Een mooie hangplant doet het goed bij de voordeur of aan de rand van het balkon. Een felgekleurde Petunia geeft een groots effect en is een echte blikvanger. Kunstplanten zijn de ideale kamerplanten als je wel houdt van groen om je heen, maar niet zulke groene vingers hebt. Mooie grote kunstplanten zoals de Alocasia, kunstplanten met bloemen zoals de orchidee en diverse kunst hangplanten : met zoveel keus in kunstplanten voor binnen vind je ook jouw ideale plant.


Hangplant intratuin

Hangende bloempotten besparen ruimte en breken zichtlijnen. In een hangpot kun je het beste hangplanten zetten, deze krijgen dan alle ruimte om over de rand heen te groeien. Heb je een grote hangende pot, dan kun je er bijna elke willekeurige plant wel in zetten. Uiteindelijk bepaalt de plek of jouw kamerplant het goed doet.


Planten houden echter nooit van tocht en ook niet van grote temperatuurschommelingen! Voor nagenoeg elke plek in huis is er wel een binnenplant te vinden en of dit een grote groene kamerplant, een hangplant of een bloeiende plant is hangt af van jou! Kies jouw kamerplanten op basis van kleur, eigenschap, grootte of bloem.


Hangplant intratuin

Wist je dat een groot aantal planten luchtzuiverende kwaliteiten hebben? Ideaal voor je huiskamer of werkplek. Weinig ruimte in de vensterbank, kies dan voor hangplanten. Handig om te weten: welke plant je ook kiest, geen enkele kamerplant houdt van tocht. Op zoek naar een mooie grote kamerplant?


Dit is de top mooiste kamerplanten die ook nog eens weinig onderhoud vragen! Om het rustiger naar wel speels te houden zou je dezelfde kleur potten kunnen nemen, ze hoeven niet hetzelfde te zijn maar dat zorgt voor eenheid. Zodra de daglengte korter is dan uur stoppen ze met groeien en beginnen ze met bloeien. Als ze bloeien doen ze dit ook gelijk.


Zit je ook het liefst tussen het groen, maar heb je niet al te veel ruimte? Wij geven je tips voor planten op je terras of balkon. Door zijn stoere stammen en de eigenschap dat hij tegen een stootje kan is hij perfect voor een drukke omgeving. Zet de Drakenbloedboom op een lichte plaats (in de zon mag) en hij zal je niet teleurstellen.


Naast ons ruime assortiment kamerplanten beschikken wij ook over een verscheidenheid aan hangplanten om uit te kiezen. Zowel in soorten als prijsklassen. De meeste soorten zijn voorzien van hangpot met ophangmechanisme.


Hangplant intratuin

Vrijwel iedere hangplant is ook geschikt om in een hoge sierpot of vaas te plaatsen. Hij heeft een nieuw stammetje gemaakt en bijna elke weken zien we weer een nieuw blad. De laatste weken groeit hij wat minder hard (winter?). Een tijd geleden kwamen er ook wat baby plantjes bij die we gestekt hebben.


Er zijn ook grondmengsels die afgestemd zijn op de wensen van afzonderlijke plantensoorten. Tijdens de groei en bloei hebben de planten voeding nodig. In verse potgrond zit voor de eerste twee maanden voeding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.