woensdag 14 juni 2017

Printer voor foto's

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Je hebt zojuist de top beste thuisprinter in kunnen zien, ook zag je de beste wifi printer voorbij komen.


Al met al dus eigenlijk alleen de beste printer voor foto’s. Schaf je een professionele fotoprinter aan uit de lijst, dan kun je zeker verwachten dat je geweldige foto’s uitprint.

En via de app van de fabrikant stuur je printjes naar de printer zonder tussenkomst van een pc. Zoek je een nieuwe fotoprinter? Wil je een Direct Print of PictBridge Printer ? Vergelijk hier fotoprinters, van onder meer Canon, HP, Epson en Kodak en vind zo de beste fotoprinter voor jou. Er zijn verschillende printers die voor verschillende omgevingen gebruikt kunnen worden. Zo zijn er bijvoorbeeld zakelijke printers die een hoge afdruksnelheid hebben en printers voor thuis die minder snel kunnen printen.


Welke printer heb jij nodig? Dikker papier zorgt voor een stevige foto die minder snel omkrult, kreukelt of beschadigt en ziet er extra luxe uit.

Houd er wel rekening mee dat u papier maar tot een bepaalde dikte in uw printer kunt stoppen. Controleer dus goed welke papierdikte nog geschikt is voor uw printer , anders zit u met een dure voorraad waar u niets aan hebt. Ontdek het volledige assortiment aan Canon printers voor thuis. Print , scan, kopieer en fax direct thuis.


Printen in hoge kwaliteit was nog nooit zo eenvoudig. Controleer het beeldscherm van de computer : Als het beeldscherm van de computer kleuren onjuist weergeeft is de afdrukkwaliteit van de foto mogelijk niet goed. Lees daarom ons koopadvies printers en bepaal welke eigenschappen van een printer voor jou belangrijk zijn.


Vergelijk printers daarna om te zien welke modellen aan jouw wensen voldoen en welke het best scoren in onze printertest. Of bekijk direct de beste printers van dit moment. Ga als eerste na wat bij je past. Ben jij iemand die veel en vaak print , bijvoorbeeld rapportages? Dan is een laserprinter erg geschikt.


Of ben jij meer iemand die graag mooie foto’s uitprint? Dankzij de vloeibare inkt worden foto’s en afbeeldingen haarscherp afgedrukt. Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten.


De foto’s worden uitgeprint op papier met een formaat van bij centimeter. Het papier waarop je de foto’s afdrukt, kun je handmatig invoeren in de papierlade van de Sprocket.

Leuke en mooie eetbare foto’s ? Wij printen ze voor je uit! Eigen foto , leuke lijstjes voor om je foto. Kant- en klare prints voor op je cupcakes en taart. Een printer kopen kan lastig zijn. Er is een groot aanbod en hoe weet je welke je moet kiezen?


De meest geschikte printer is voor iedereen verschillend en hangt af van je wensen en het gebruik. De afdrukkwaliteit is verder overigens verbluffend goed. Tekst ziet er zo scherp uit dat het ook uit een laserprinter afkomstig zou kunnen zijn.


De foto -afdrukken van deze X576dw zijn beter dan die van de meeste all-in-ones die we in dit artikel hebben besproken. Voor een gemiddelde prijs van zo’n 8euro mag je echter ook wel wat verwachten. Naast onze vertrouwde eetbare prints is het vanaf nu ook mogelijk om je mooiste foto op chocolade te laten printen.


Voor al onze chocoladeproducten gebruiken we Faitrade chocolade van Callebaut, de lekkerste chocolade uit BelgiĆ«. Hij past in uw broekzak en print de afbeeldingen zonder inkt. Foto’s afdrukken met je eigen printer via Picasa naar een afdrukservice zoals foto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.